"Yedek beklemek bile onurdur"

 

Milliyet
"Yedek beklemek bile onurdur"
Galatasaray'a geri dönüşü yönetimi ikiye bölen, Teknik Direktör Eric Gerets'in istememesine rağmen transferi gerçekleştirilen Okan Buruk, Liverpool maçının ardından Bursa karşısında attığı galibiyet golünün haklı gururunu yaşıyor.

Tecrübeli futbolcu, mutluluğunu tarif ederken, "Belki bu gole en çok ihtiyacı olan kişi bendim. Allah'a şükürler olsun ki, iki maçtır kritik goller bana nasip oldu. Taraftarımızla bütünleşmek açısından da güzeldi. Çok sevinçliyim" ifadelerini kullandı.

Teknik Direktör Gerets'le uyumlu bir şekilde çalıştığını da belirten Okan, "Hiçbir futbolcu yedek kalmak istemez, ama sonuçta 11 kişi sahaya çıkıyor. Hocamızın hak edene forma verdiğine inanıyorum.

Bulduğum şansları da en iyi şekilde kullanmaya çalışıyorum. Fakat benim için Galatasaray'da yedek beklemek de onurdur" diye konuştu.



Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
En çok okunan haberler