Yaya Toure ve Slovan Bratislava'dan kötü rekor!

Yaya Toure yönetimindeki Slovan Bratislava, Şampiyonlar Ligi'nde LASK'a 4-0 mağlup oldu. Fildişi Sahilli teknik adam, turnuvadaki ilk dört maçını da en az üç farklı kaybederek olumsuz bir ilke imza attı.  

Yaya Toure ve Slovan Bratislava'dan kötü rekor!

Şampiyonlar Ligi'nin dördüncü haftasında Slovan Bratislava, deplasmanda Avusturya temsilcisi LASK'a 4-0 yenildi. Slovakya ekibi, dört maç sonunda puanla tanışamadı.

TOURE'DEN İSTENMEYEN İLK

Slovan Bratislava'nın teknik direktörü Yaya Toure, Şampiyonlar Ligi kariyerindeki ilk dört karşılaşmanın tamamını üç veya daha fazla gol farkıyla kaybeden ilk teknik direktör oldu.

Toure'nin ekibi, bu sezon lig aşamasında Paris Saint-Germain'e 6-1, Stuttgart'a 3-0, Roma'ya ve LASK'a ise 4-0 mağlup oldu. Slovan Bratislava, dört karşılaşmada yalnızca bir gol atarken kalesinde 17 gol gördü.

L'EQUIPE: MARSİLYA'NIN REKORUNU GEÇTİ

L'Equipe'in haberine göre Slovan Bratislava, Şampiyonlar Ligi'nde üst üste 14. yenilgisini alarak Marsilya'ya ait 13 maçlık mağlubiyet serisini geride bıraktı.

Slovakya temsilcisi, organizasyondaki bir sonraki maçında 24 Kasım'da Real Betis'i ağırlayacak.



Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
En çok okunan haberler