"Yaşanan tartışma geride kaldı"
Teknik Direktör Eric Gerets'le, Gaziantep maçında saha içinde tartıştıktan sonra formaya hasret kalan Kamerunlu futbolcunun yakın çevresiyle yaptığı görüşmelerde önünü görememekten şikayetçi olduğu kaydedildi.
Galatasaray'la bir yıl daha sözleşmesi bulunmasına rağmen yönetimin kendisiyle görüşmesi gerektiğini belirten Song'un, "Yaşanan tartışma geride kaldı, ancak hâlâ oynayamıyorum. Bu durum beni fazlasıyla rahatsız ediyor. Ben de bütün futbolcular gibi forma giymek istiyorum. Durumumun netlik kazanması için yönetimin benimle görüşmesini bekliyorum" ifadelerini kullandığı öğrenildi.
Bu arada Gerets'in, Song konusundaki tutumunu yakından izleyen yöneticilerin Kamerunlu futbolcuyla kısa süre içinde bir araya gelecekleri belirtildi.
Öte yandan Galatasaray, Ankaragücü maçının hazırlıklarını dünkü tek idmanla sürdürdü. Sağ arka adalesinde ağrı olan Carrusca'ya tedavi uygulandığı bildirildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Bernardo Silva'dan transfer itirafı ve Mourinho sözleri

Fiorentina, Moise Kean için kararını verdi!

Villarreal, Peter Gulacsi transferini açıkladı! İki yıl sözleşme

Jonathan Tah'tan Jürgen Klopp için itiraf!

Chelsea, Jordan Henderson'ı duyurdu!

Como, Chalobah transferinden mutlu sona ulaştı

Ajax'ta Mika Godts yerine Noa Lang

Edin Dzeko, Schalke'ye imzayı attı!

Yan Diomande için Real Madrid açıklaması

PSG'den Suzuki'ye 33 milyon euro


























