Yalova'da kutlama!

 

DHA
Yalova'da kutlama!
Türkcell Süper Lig Şampiyonluğu'nu kazanan Galatasaray'ın kutlamaları devam ediyor. Yalovalı Galatasaraylılar'ın düzenlediği şampiyonluk kutlamasına eski yönetici Ergun Gürsoy ile yönetici oğlu Ali Gürsoy da katıldı. Gecede konuşan Ergun Gürsoy, "Çok eziyet çektik. Allah iyiyi gördü" dedi.

Yalova Galatasaraylılar Derneği'nin düzenlediği şampiyonluk eğlencesi hava muhalefeti nedeniyle açık hava yerine salonda yapıldı. Yalova Hasan Sağlam Öğretmenevi'nde yapılan geceye 200 civarında dernek üyesiyle birlikte Galatasaray'ın eski yöneticisi Ergun Gürsoy, yönetici oğlu Ali Gürsoy ile birlikte katıldı. Gecede Galatasaray Taraftar Dernekleri Federasyonu Başkanı Ömer Parıldar, CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce de yer aldı. Marşların söylendiği gecede konuşan Ergun Gürsoy, ezeli rakipleri Fenerbahçe'nin kendilerine Şükrü Saracoğlu'ndaki son maçta eziyet çektirdiklerini söyledi. Gürsoy, "Oradaki maçta bize yapılmayacak şeyler yapıldı. Stattan birbuçuk saat bekletildikten sonra çıkartıldık. Sahaya hindi, tavuk, ördek getirdiler. Yakışıksız davranışlar oldu. Çok eziyet çektik. Allah bizim çektiğimiz bu eziyetleri gördü. Bizim iyiliğimizin karşılığını verdi" şeklinde konuştu. Galatasaray'ın elinde UEFA ve Süper Kupa Şampiyonluğu yaşamış oyuncuların bulunduğuna dikkat çeken eski yönetici Gürsoy, "Bu kadro kazanmaya alışık bir kadro. Bir dönem bu özelliğini unutmuş olabilir ancak şimdi şampiyon oyuncularımız o kazanma alışkanlığını yeniden yakaladı" dedi. Elde edilen şampiyonluğun çok kıymetli olduğunu da vurgulayan Gürsoy, Yalova'da yol boyunca gördüğü sarı kırmızı bayrakların kendisini çok duygulandırdığını da vurguladı. Gürsoy, 3 sene önce Boğaz Köprüsü'ne astığı 100 metreye 50 metrelik dev Galatasaray bayrağını Yalova'ya armağan edeceğini belirtti. Eğlencede yer alan yönetici Ali Gürsoy ise Yalovalı Galatasaraylıların coşkusunun kendisini mutlu ettiğini, başarıların devamının geleceğini kaydetti.

Şehir içine çok sayıda Fenerbahçe bayrağı asılmasından dert yanan Yalova Galatasaraylılar Derneği Başkanı Muzaffer Yazgan ise "Gönül isterdi ki, Yalova sokakları sadece biz Galatasaraylılara bırakılsın. Sanıyorum şampiyonluğa garanti gözüyle baktıkları için hazırlamış oldukları bayrakları asmışlar" dedi. Gecede, vefat eden Yalova Galatasaraylılar Derneği üyeleri Tahsin Işıldar ve Selçuk Ergin'in ailelerine de plaket verildi.

Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
En çok okunan haberler