Yalman: "Yedek kredi beklemede"

 

Yalman: "Yedek kredi beklemede"
Galatasaray Kulübü'ne yönetici olarak en uzun süre hizmet veren isimlerden olan Alp Yalman, kredi konusunda herhangi bir sıkıntının olmadığını söyledi. Şu anki yönetimde binicilikten sorumlu olarak çalışan ve Beylerbeyi Spor Kulübü A.Ş.'nin başında bulunan Yalman, bir değil iki kredinin hazır olduğunu, camianın başkan Canaydın'a güvenmesi ve biraz sabır göstermesi gerektiğini belirtti.

Kredide adı geçen rakamların büyüklüğünün kredinin önemini belirlediğini de belirten Yalman, "Telaffuz edilen rakamlar milyon dolarlarla anılıyor. Bunların tahsili kolay olmuyor, denetimlerden ve onaylardan geçiyor. Küçük miktarda tüketici kredisi bile alsanız banka bir hafta süre veriyor. Canaydın her fırsatta sorun yok diyor, ona inanmalıyız. Boş konuşmalar dedikodu mecrasını canlandırır" dedi.

Yalman, altında kendi imzası olduğu iddia edilen 65 milyon dolarlık onaylanmış kredinin akibetine de açıklık getirdi "Hepimiz Ali Sami Yen Stadı'nın yıkılması ve yerine Avrupai bir tesisin yapılması için çabalıyoruz. Biz de bu işyerin içindeyiz. Sürekli çalışıyoruz. Belki hem Canaydın, hem de bizim girişimimizle gündeme gelen bu iki krediyi birlikte kullanırız. Sonuç almak için sabırlı olmalıyız."



Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
En çok okunan haberler