Yalancıların mumu söndü: Ayhan suçsuz bulundu
Toplantıda Ayhan, savunmasını İngilizce konuşarak kendi yaptı ve "Ben neden buradayım, anlayamadım. Olaylara hiç karışmadım. Benim müdahalem kavgayı ayırmak içindi. Bunun dışında hiçbir davranışım yok" dedi. Daha sonra Roma - Galatasaray maçının yardımcı hakemine Ayhan’ı görüp görmediği soruldu. Yardımcı hakem olaylar sırasında Ayhan’ı hiç görmediğini ve tanımadığını söyleyince tecrübeli oyuncu Disiplin Komisyonu’nda aklandı.
Galatasaraylı yöneticiler dedektif gibi çalışarak Ayhan’ı UEFA’nın elinden zor kurtardılar. Dün Cenevre’de yapılan toplantı sırasında Ayhan’ı, Roma Kulübü ve Totti’nin şikayet ettiği ortaya çıktı. Totti’nin maç sonunda Ayhan’ın formasını çıkartarak kendisiyle forma değiştirmek istediği, olumsuz yanıt alınca da yumruk attığı iddiasında bulunduğu belirtildi.
Ancak bu bilgiyi önceden elde eden Galatasaraylı avukatlar hemen video görüntüsü hazırladılar ve Tahkim Kurulu’na Ayhan’ın soyunma odasına formasıyla gittiğini gösterdiler. Ardından da "Totti, Ayhan’ın üstündeki Galatasaray formasını çıkararak değiştirmek istediğini söylüyor. Vermeyince de yumruk yemiş. Ayhan o kargaşada formayı nasıl yeniden giyebilir? Eğer böyle bir durum varsa üzerinde atlet olması gerekir" dediler. Bunun üzerine komisyon Galatasaray’ı haklı buldu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Real Madrid'den 20 yaşındaki stoper için yakın takip

Manchester City'ye tarihi şok! 115 suçlamanın 114'ünde suçlu bulundu

Arda Güler için Guti benzetmesi; Modric örneği!

Real Madrid'de Mourinho alarmı: El Clasico öncesi kritik viraj

Bayern Münih'te Musiala şoku!

Barcelona Sportif Direktörü Deco: "Alvarez artık geçmişte kaldı!"

Real Madrid'den sakatlık açıklaması: Konate

Deportivo'yu yıkan haber: Aubameyang

David Alaba'nın yeni takımı belli oldu!

De Laurentiis: "Kendi paramla 70 bin kişilik stadyum yapıyorum!"























