Yabancılara indirim!..

 

Milliyet
Yabancılara indirim!..
Galatasaray Yönetimi, yüksek ücretlerle anlaşma sağlanan yabancı oyuncuların paralarında indirime giderek hem takım içindeki ücret dengesini oluşturmak hem de tasarruf etmenin hesaplarını yapıyor.

Sarı - kırmızılılar bu plan kapsamında yıllık 1 milyon euronun üzerinde kazanan Rigobert Song, Stjepan Tomas'ın menajerleriyle masaya oturarak bu oyuncuların ücretlerini indirmeye çalışacak.

Cim-Bom'da Song ve Tomas senelik 1 milyon 300 bin euro alıyor. Köln'e transferi gündemde olan Mondragon ise 1 milyon 200 bin dolara oynuyor.

Bu arada sözleşmesi biten İnamoto ile yollarını ayıracak olan sarı - kırmızılılar Saşa İliç'e de kulüp arıyor. Yıllık ücreti en düşük yabancı olan Sırp futbolcunun iyi bir bonservis bedeli karşılığında elden çıkarılacağı kaydedildi.



Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
En çok okunan haberler