Yabancılar sil baştan

Sarı kırmızılı yönetimin kadroda görmek istemediği bir diğer oyuncu ise önemli maçlarda kritik hatalar yapan Tomas.
Kabul ederse kalacak
Yönetimin fazla ücret aldığı görüşünde birleştiği İliç, Mondragon ve Song’un sözleşmelerinde indirim teklifi yapma kararı aldığı öğrenildi. Sarı kırmızılı yönetimin, her sezon başı para sorunu çıkaran Kolombiyalı kaleciden aldığı 1 milyon 300 bin Euro’luk ücrette indirim yapması istenecek. Mondi’nin bu öneriyi kabul etmemesi halinde yollar ayrılacak. Gündeme ise Liverpoll’un tecrübeli kalecisi Dudek’in geleceği iddia edildi.
En garantisi Song
Bu 4 oyuncunun yanı sıra Sasa İliç için de indirime gidilecek. Ancak bu oyuncunun Dünya Kupası’nda iyi oynaması halinde Sırp futbolcuya gelecek olan cazip teklifler de değerlendirmeye alınacağı ifade edildi. Aslan’da 5 yabancı futbolcunun da takımdan ayrılma ihtimali doğarken, kadroda yeri en garanti olan isim Rigobert Song. Kamerunlu yıldızın G.Saray’da kalmak istemesi ve Song’dan daha iyi bir savunmacı bulamayacağını düşünen Adnan Polat ile yönetimin Song’u ne yapıp edip kadroda tutacağı ifade edildi.
G.Saray yönetiminin önümüzdeki sezon için kaliteli ve bonservisi elinde bulunan yabancı oyunculara yöneleceği de belirtildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Osasuna, Real Betis'in hızını kesti!

Napoli'ye 84'te büyük şok!

Atakan Karazor attı, Stuttgart rahat kazandı!

Batshuayi attı ama Frankfurt'a yetmedi!

Inter, ligde kayıp yaşamadı!

Liverpool - Arsenal maçında eşitlik!

Real Madrid'den Vinicius'a dev teklif!

Monza, uzatmalarda 3 puanı kaptı!

Monaco, Lyon'u iki golle mağlup etti

Sörloth, 4 dakikada hat-trick yaptı, La Liga rekorunu kırdı!
