Vogel'de sona doğru
MILANO’YA GİDİYORLAR
Milan'ın sportif direktörü Ariedo Braida ile her konuda anlaşan G.Saraylı kurmaylar transfere son noktayı koymak için bugün Milano’ya gidiyor. Teknik direktör Eric Gerets’in “Orta sahada toparlayıcı bir oyuncuya ihtiyacım var. Mutlaka transfer yapmalıyız. İyi bir 6 numara alabilirsek gruptan çıkma şansımız çok yükselir” sözleri üzerine bir kez daha Vogel ve kulübü Milan’ın kapısını çalan yönetim, tüm pürüzleri gidererek İsviçreli orta saha oyuncusunu yarın İstanbul’a getirip imza attırmayı planlıyor.
R.BETİS VE A.VILLA DA TALİP
Milan'da forma şansı bulamayan Vogel’in özellikle Şampiyonlar Ligi’nde oynayabilmek için G.Saray’ı tercih ettiği belirtildi. Oliviera’yı Milan’a satan İspanyol kulübü Real Betis de İsviçreli yıldızı kadrosuna katmak istiyordu. Bunun yanı sıra orta sahada savunma yönünde sıkıntılar yaşayan Aston Villa da bir süredir Vogel’le görüşmelerini sürdürüyordu. Bu noktada G.Saray Devler Ligi’nde oynama avantajını kullanarak transferi bitirdi.
G.Saray’ın, artık imzaya kalan Vogel’le ilgili tek endişesi, Türkiye’nin İsviçre ile oynadığı Dünya Kupası eleme maçındaki olaylar. Yönetim, olayların baş aktörlerinden İsviçreli futbolcunun protesto edilmesinden çekiniyor
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Van Dijk'ten Galatasaray'a flaş gönderme!

LaLiga'dan resmi açıklama: Arda Güler'in golü kaç metreden?

Real Madrid'den sakatlık açıklaması: Thibaut Courtois

İngiltere'de gündem Liverpool-Galatasaray maçı

Steven Gerrard'dan Galatasaray'a flaş sözler!

Arne Slot: "Galatasaray'ın şansı yoktu"

Dominik Szoboszlai: "Kişisel algıladım"

Barcelona işi şova çevirdi, Newcastle'a 7 attı!

Milan'da yeni aday Troy Parrott

Newcastle ve Aston Villa'dan Thuram hamlesi!


























