Ve mutlu son...Taffarel İstanbul'da
Brezilya'dan aktarmalı olarak Air France'ın tarifeli uçağıyla Paris'ten İstanbul'a gelen Taffarel'i, Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Geliş Terminali'nde bir grup Sarı-kırmızılı taraftar karşıladı. Taffarel'e büyük ilgi gösteren Sarı-kırmızılı taraftarlar, "Galatasaray sen bizim herşeyimizsin, I love you Hagi, I love you Taffarel" şeklinde tezahüratlarda bulundu. Basın mensuplarının sorularını cevaplayan Taffarel, "Türkiye'ye yeniden gelmekten çok mutluyum. Burası benim evim ve Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra bir daha gelebileceğimi düşünmüyordum" diye konuştu.
Galatasaray'da Hagi ile çalışmaktan oldukça mutlu olacağını söyleyen Taffarel, "Hagi ile beraber Galatasaray'ın başarısı için çalıştık. Şimdi Hagi'ye yardım etmek ve onunla beraber çalışmak beni çok mutlu edecek. Her yeni gelen gibi 'Takımı başarıya koşturacağımı söyleyeceğim', ama gerçekten Galatasaray'ı seviyorum ve Galatasaray'ın başarılı olması için elimden geleni yapacağım" dedi.
Basın mensuplarının 'Türkçe birşeyler hatırlıyor musun ?' sorusuna Taffarel gülerek, 'Teşekkürler' diyerek karşılık verdi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Roma, Serie A'da zirveyi devraldı

Guardiola'nın 1000'de yüzü güldü; Liverpool kabusta

Real Madrid, deplasmanda sessiz kaldı!

Aston Villa'dan müthiş zafer: 4-0!

Bologna'dan Serie A'nın zirvesine darbe!

Nico Williams attı, Bilbao derin bir nefes aldı

Sassuolo, Atalanta deplasmanında farklı kazandı

Ajax, ligde iki maç sonra kaybetti!

Enzo Fernandez, Arjantin kadrosundan çekildi

Bayern Münih'te Luis Diaz fırtınası!



























