"Van Gaal'in peşinde"
Galatasarayımız'ın harıl harıl teknik adam ararken, Hollanda'nın De Telegraaf gazetesi, "Galatasaray önce Louis Van Gaal'in peşinde. O olmazsa Co Adriaanse'yi alacak" iddiasını öne sürdü
Sabah
De Telegraaf gazetesi, Galatasarayımız'ın teknik direktör konusunda birinci tercihinin bu sezon AZ Alkmaar'ı Hollanda Ligi şampiyonu yapan Louis Van Gaal'in olduğunu yazdı.
Geçen sezon da sarı-kırmızılı kulübün Van Gaal'e görev teklif ettiğini ancak ret cevabı aldığını yazan Hollanda gazetesi, "Ancak Bayern Münih ona çok cazip bir teklifte bulundu. Alman kulübüne gidebilir. Gitmezse Galatasaray'ın teklifine bu kez 'Evet' diyebilir" yorumunu yaptı. De Telegraaf, Van Gaal'in Bayern Münih'in teklifini kabul etmesi durumunda ise sahneye yine Galatasaray'ın çıktığını ve AZ Alkmaar'ın da istediği ve Avusturya'nın Salzburg ekibi ile başarılı bir sezon geçiren Hollandalı teknik direktörü Co Adriaanse için iki kulübün sıkı bir kapışma içerisinde olduğunu da belirtti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Enzo Maresca: "Manchester City'ye gitmiyorum"

Real Madrid'de ilginç tesadüf: Yolun sonu mu?

Manchester City, Galatasaray'a rotasyon yapabilir!

Zlatan Ibrahimovic'in oğlu Vincent, Milan ile profesyonel sözleşme imzaladı

Barcelona, Pau Torres'i radarına aldı!

Chelsea'de orta saha arayışı!

Bayern Münih'te Upamecano gelişmesi!

Barcelona'dan Hansi Flick'e sözleşme teklifi

Bastoni'den geleceği için açıklama!

Glasner'den Guehi'nin geleceği için açıklama!

























