Uyanık nakit istiyor!

 

Uyanık nakit istiyor!
G.Saray'ın Samsunsporlu Adnan ısrarı sürüyor. Mehmet Topuz için Canaydın devrede. Conceiçao’nun Panathinaikos ile anlaşması an meselesi
 
Uyanık nakit istedi

Yeni sezonda yola Gerets ile devam edecek olan Galatasaray, Belçikalı hocadan transfer listesi beklerken boş da durmuyor. Sarı - Kırmızılılar, Samsunsporlu Adnan’ı renklerine bağlamak için çalışmalarını sürdürüyor. Cim Bom, Adnan karşılığında Karadeniz ekibine geçen yıl kiralık olarak başka takımlara verdiği Suat Usta ve İbrahim Yavuz’u önerdi. Samsun Başkanı İsmail Uyanık ise bu öneriye sıcak bakmayıp, 1 milyon Euro bonservis bedeli istedi.

İndirim bekleniyor

Sarı-Kırmızılar’ın transfer etmek istediği bir başka oyuncu ise Mehmet Topuz. Kayserispor’un Ümit Milli yıldızı için bizzat Başkan Özhan Canaydın devreye girdi. Bu transferle kendisi ilgilenen Canaydın, Kayserispor Başkanı Recep Mamur ile temasa geçti. Ancak, Kayseri de, İsmail Uyanık gibi Topuz’un bonservisi için 1 milyon Euro fiyat biçti. Bu bedeli çok bulan Sarı - Kırmızılılar, fiyatta indirim olduğu taktirde transferi gerçekleştirecek.

İmza atabilir

Galatasaray’la yolları ayırma aşamasına gelen Brezilyalı yıldız Flavio Conceiçao’nun, kendisine talip olan Yunan Panathinaikos takımına hala net bir cevap vermediği, bu nedenle de Sarı - Kırmızılı yöneticilerin gelişmeleri yakından takip ederek beklemeye geçtikleri öğrenildi. Yaklaşık üç gündür süren görüşmelerden henüz kesin bir sonuç alınamazken, Conceiçao, Yunan ekibiyle kesin anlaşmaya varması halinde, serbest bırakılacak.

Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
En çok okunan haberler