"Üst sıraların takımı olacağız"
DHA
Galatasaray, bu sonuçla 21 puanla liderliğini sürdürürken, Ankaraspor ise 4 puanla son sırada yer aldı.
Ankaraspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman Galatasaray karşısında çok iyi mücadele ettiklerini, alınan bir puanın bundan sonraki maçlar için kendilerine motivasyon sağlayacağını belirterek, "Maçın ilk 30 dakikası tam istediğimiz gibi geçti, ama ilk devrenin son 15 dakikasında rakip iyi baskı kurdu, gol şansı yakaladı. Eğer gol olsaydı, sonuç değişebilirdi" dedi.
İkinci yarıda Galatasaray'a oranla daha iyi futbol oynadıklarını belirten Hikmet Karaman, "Gol pozisyonları da yakaladık. Eksik oyuncularımız vardı. İyi mücadele etmek ve çabuk çıkmak istedik. 4 puana ulaştık. Üzerimizdeki takımlar 7 puanda. Önümüzdeki hafta alacağımız galibiyetle son sıraların değil, üst sıraların takımı olacağız" diye konuştu.
Takımın eski teknik direktörü Aykut Kocaman'a da kendisine iyi bir takım bıraktığı için teşekkür eden Hikmet Karaman, "Biz bunu daha yukarıya çıkarmayı istiyoruz. Biraz zamana ihtiyacımız var. Devre arasına kadar alabileceğimiz en iyi puanı alıp, Türk futboluna katkıda bulunmak istiyoruz" şeklinde konuştu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Manchester City dosyasının inanması güç perde arkası!

Manchester City'ye bir şok daha: Vergi soruşturması gündemde!

Alex Ferguson'dan Old Trafford itirafı: "Korkmuştum"

Inter'de Hakan Çalhanoğlu için geri dönüş hazırlığı

Inter'den Hakan Çalhanoğlu'na teklif hazırlığı

Manchester City'den Premier Lig kararı sonrası itiraz

Raphinha'dan Barcelona'ya iyi haber!

Manchester City'ye kötü haber: Nico O'Reilly

Barcelona'ya Avrupa'dan men tehlikesi!

Harry Kane'den Ballon d'Or için açıklama!






















