Üst düzey güvenlik
Turkcell Süper Lig'de Galatasaray ile Beşiktaş arasında yarın yapılacak sezonun ilk derbisi için olağanüstü güvenlik önlemleri alınacak.
Anadolu Ajansı

Ali Sami Yen Stadı'nda saat 21.00'de başlayacak derbi için, maç öncesi, sırası ve sonrasında sıkı tedbirler uygulanacak.
Derbide bin 320 emniyet personeli ile bin 40 özel güvenlik personeli görev yapacak. Statta 6 polis kamerası, 83 stat kamerası olmak üzere toplam 89 kamera ile tespit yapılacak.
Stat giriş kapıları saat 18.00'de açılacak, stat dışında oluşturulan güvenlik çemberi içerisine biletsiz seyirci alınmayacak.
Derbide konuk Beşiktaşlı taraftarlara eski açık tribünde yaklaşık bin kişilik bölüm ayrılırken, siyah-beyazlılar stada toplu organizasyonlarla gelemeyecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Pep Guardiola'dan Ederson açıklaması!

Villarreal evinde galip geldi!

Son şampiyon Liverpool, son anlarda galibiyeti kaptı!

Napoli'de Lukaku endişesi!

Liverpool, Giovanni Leoni'yi açıkladı!

Igor Tudor'dan Kostic kararı!

Kolo Muani, Juventus'a doğru!

Nordi Mukiele'nin yeni durağı İngiltere

Napoli, Iğdır FK'den Özder Özcan ile anlaştı!

Berke Özer, resmen Lille'de!
