Ünder'den sitemkar açıklama!
Gençlerbirliği maçının ardından açıklamalarda bulunan teknik direktör Bülent Ünder, Aysal'ın başkan seçilmesi ile ilgili soruya "Ünal Aysal ve ekibi bizi arayacaklardır. Çünkü takımı teslim edecek benim" yanıtını verdi.
Webaslan ve AA
Karşılaşmayı her 2 yarı şeklinde değerlendirmek gerektiğine dikkati çeken Ünder, şöyle konuştu:
"İlk yarıda iyi bir maç olmadı. Atılan şut Emre'ye çarptı gol oldu. Devrenin sonunda beraberliği yakaladık. İkinci yarıya tempolu başlamayı düşündük, bunu da başardık. Kewell'ın pasıyla Culio golü buldu ve 2-1 öne geçtik. Bu dakikadan sonra sahada Galatasaray vardı. Taç atışından 1 gol daha yedik. Ancak dediğim gibi futbolcularım bugün inatçıydı, 'biz bu maçı kazanacağız' diyorlardı, bunu da başardılar. Tribündeki ve televizyon başındaki taraftarlara güzel bir maç izlettik diye düşünüyorum."
Bülent Ünder, Ünal Aysal'ın Galatasaray Kulübü Başkanlığını kazanmasıyla ilgili bir soruya, "Ünal Aysal ve ekibi bizi arayacaklardır. Çünkü takımı teslim edecek benim" yanıtını verdi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Xabi Alonso: "Hull City bizi cezalandırdı"

Beşiktaş'ın Avrupa'daki rakibine şok! 90'da yıkıldılar

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin rakibi Aston Villa, kabustan uyanamadı!

Beşiktaş'ın rakibi, Galatasaray'ın rakibini devirdi

Can Uzun duble yaptı, Frankfurt üç golle kazandı

Alaves'e ilk darbe: Racing geriden gelip kazandı

Inter'den Hakan Çalhanoğlu hamlesi

Acun Ilıcalı: "Hayalimizin çok ötesinde!"

Napoli'de Noa Lang'a af çıktı

Kylian Mbappe'den Arda Güler'e övgü

























