Ünal Aysal rest çekti!
Yönetim, bu tarihe kadar Aysal’dan hisseleri almadığı takdirde, hisselerin üçüncü şahıslara satışının önünde herhangi bir engel kalmayacak. Canaydın ve ekibini zor durumda bırakan gelişme ise Ünal Aysal’ın çıkışı oldu.
Tavrı Özhan Canaydın’a!
Hisselerin elinde bulunması nedeniyle hakkında birçok spekülasyon üretilen ve temettü gelirlerini aldığı için bazı kesimlerce eleştirilen Aysal’ın, Başkan Özhan Canaydın’a sert bir çıkış yaptığı öğrenildi.
Aysal’ın geçen hafta içerisinde Canaydın’la biraraya gelerek, “Elimdeki hisseleri bir an önce alın. Yoksa satacağım” dediği öğrenildi. Bir süre önce Canaydın’dan desteğini çeken Aysal’ın, yeni bir yönetim seçilmesi halinde ise hisseleri elinde tutmaya devam edeceği kaydedildi. Aysal’ın seçimlerdeki adayının Divan Kurulu Başkanı Semih Haznedaroğlu olduğu biliniyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Liverpool maçında Arda Güler'e tepki!

Desire Doue, Golden Boy ödülünü kazandı

Arsenal, rekorlar kırdığı gecede rahat kazandı!

Napoli - Frankfurt maçında sessizlik!

Robert Lewandowski'den geleceği için açıklama

Haaland'dan Messi ve Ronaldo açıklaması!

Fiorentina, Stefano Pioli ile yollarını ayırdı

Galatasaray'a karşı en büyük tehlike: Weghorst

Ajax'ta Galatasaray öncesi eksikler var

Sunderland, Everton engeline takıldı!


























