Umutlandıran işbirliği!
Bir süredir karşılıklı fikir alışverişinde bulundukları bilinen Cansun, Yalman ve Kıran, yaklaşık 1.5 saat süren yemekte, Cansun’un başkanlığında oluşacak yönetimde yer alma görüşüne vardı. Yemek sonrası Alp Yalman ve Turgay Kıran renk seçimi için kulüp binasına giderken, Cansun, ofisine döndü. Renk seçiminde soruları yanıtlayan Kıran da ittifak yapabileceklerinin mesajını net bir biçimde verdi.
Kıran, gazetecilerin yönelttiği, “Bir birleşme söz konusu olur mu?” sorusuna, net bir biçimde yanıtladı: “Galatasaray’ın menfaati için ne gerekiyorsa o olur. Böyle bir birleşme neden olmasın!” Öte yandan Cansun’un listesi de yavaş yavaş şekillenmeye başladı. Eren Talu, Tuncer Hunca, Yigit Şardan, Abdurrahim Albayrak ve Selçuk Uygur, Cansun’un listesine aldığı ilk isimler.
Yakın ilişkiler içerisinde oldukları bilinen eski başkan Mehmet Cansun ile kongre üyesi Ünal Aysal, resmen ortak oldular. Cansun’un başkanlığı döneminde Galatasaray Adası’nı kiralayan, daha sonra ise Ali Sami Yen Stadı projesine talip olan UNIT Grup Başkanı Aysal, ‘Tele İletişim Teknolojileri Sanayi ve Ticaret A.Ş.’ye Cansun’u da ortak olarak kabul etti. Hisse devirlerinin ardından yönetim kurulu da değişti ve Mehmet Cansun başkanlığa getirildi. Cansun, Ada’yı UNIT Grup’a kiraladığı için özellikle divan kurulu üyeleri tarafından sert bir biçimde eleştirilmişti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Roma, 2 maç sonra galip geldi!

Florentino Perez'den hakem tepkisi!

Hakan Çalhanoğlu, Suudi Arabistan'a gidiyor

Milan, Saelemaekers ile nikah tazeledi!

Bayern Münih'ten Upamecano için transfer yanıtı!

Milan, Berke Özer'i listesine aldı!

Amorim'den eleştirilere net yanıt: "Yeterince iyi değilim, bu bir gerçek"

Juventus, Kenan Yıldız için harekete geçiyor!

Golovin'den Tchouameni'ye olay sözler: "20 metreye pas atamıyordu"

Zaniolo: "Hayalim geri dönmek"



























