Ümit Karan: "İşime bakarım"
Hocam Lucescu gol atamadığım zamanlar bile benden memnun olduğunu söylüyor. Sahada onun istediklerini yaptığımı, rahat olmamı istiyor. Benim için önemli olan da hocamın görüşü. G.Saray eskiden kanatları daha çok kullandığı için forvetler çok gol atıyordu. Şimdi Sergen, Hasan Şaş, Arif gibi futbolcularla ortadan oynuyoruz. Santrforun işi doğal olarak daha zor. Duvar pasları ile gole gittiğimizden orta saha oyuncuları daha çok gol atıyor.
Takımda gruplaşma var mı, yok mu bilemem. Ben Galatasaray'ın futbolcusuyum. İşim sahaya çıkıp futbol oynamak. Başka işlerden anlamam. Ümit Davala'yı çok arıyorum. Kanatlardan güzel toplar getiriyordu. İyi de anlaşıyorduk. Batista ve Murat kaliteli futbolcular. Murat çok iyi bir insan, iyi bir futbolcu ama uyum sorunu yaşıyor. Bu da normal. Atlatacaktır.
Bu sene şampiyon olacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bizi her zaman, her yerde destekleyen taraftarımıza şimdi daha da çok ihtiyacımız var. Onlar bizi desteklediği sürece her şeyi başarırız."
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Real Madrid'de Vinicius Junior düğümü çözülüyor

Barcelona, Julian Alvarez'den vazgeçiyor

Jose Mourinho'dan tepki, çok kızdı!

Douglas Luiz'den Everton'a ret

Gavi sözünü tuttu, saçını pembeye boyattı

Rodri'nin gönlü Barcelona'da

Real Madrid'den rekor transfer: Yan Diomande

Newcastle United'da Matthias Jaissle dönemi

Domenico Tedesco'dan ayrılığa izin yok

Kevin için 50 milyon euro'ya ret!



















