Ulusoy bombaladı

Maç kitapçığında, Türkiye halkının yüzde 80'inin Türk, yüzde 20'sinin Kürt olduğu yazılıydı. Bunun nedenini sorduğumuzda, 'Bu bilgileri ansiklopedilerden aldık' cevabını verdiler.
Hakem Gilles Veissiere adeta bir kamikaze gibiydi. Maçtan önce Milli Takımlar Sorumlusu Selami Özdemir'e, Menajer Can Çobanoğlu'na ve Kaptan Bülent'e bağırarak adeta çocuk muamelesi yaptı. Böyle art niyetli bir insan olamaz. Normal şartlarda Letonya ile 50 maç yapsak 49'unu kazanırız, 1'i de berabere biter. Saha buzla kaplıydı. Zaten maçın o sahada oynanmasına izin vermek katliam. İnsan kafa üstü düşse kafası parçalanır.
Riga Havalimanı'nda kötü muameleye maruz kaldık. Türkiye Cumhuriyeti bundan sonra, yurt dışında bize nasıl davranılıyorsa, ülkemize gelecek takımlara da aynı karşılığı vermeli. Benim oyuncumun çantasını polis köpekleri koklayamaz. Bu yapılanlar artık yeter. Bu tür konularda hep ben konuşuyorum. Artık Şenes Erzik de masaya yumruğunu vursun."
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Bruno Fernandes iddialara noktayı koydu: Serveti reddetti

Newcastle United, Sörloth'un peşinde

Vinicius Junior'un evinde yangın paniği

Juventus'ta Kenan Yıldız krizi: Jorge Mendes devrede

Zenit'de Gerson, Brezilya'ya dönmek istiyor!

Mbappe'den Madrid–Paris karşılaştırması

Bruno Fernandes'ten transfer iddilarına net yanıt!

İtalya'da ayın oyuncusu Pulisic!

Bayern Münih, Köln'ün genç yıldızını radarına aldı!

Daniel Guzia'dan Vinicius Junior'a sert eleştiri!
