Ülker'e son çeyrekte teslim olduk
7 maçlık galibiyet serisinin ardından düşüşe geçen G.Saray, Türk Telekom dan sonra Ülker'e de boyun eğdi. Erkekler Basketbol 1. Ligi'nde dün oynanan tek maçta Ülkerspor, Galatasaray'ı 105-96 yendi. Her iki takımın da yüksek şut yüzdesiyle oynadığı maçın ilk periyodu 25-18 Ülker'in üstünlüğüyle kapandı. Sarı kırmızılılar, 2. periyotta Eley ve Goljoviç'in sayılarına engel olamayınca devreyi 46-44 yenik kapadı. 3. periyotta Harun ve Goljoviç'le sayı bulan Ülker, bu bölümü de 78-74 önde geçti. İyi oyununu son periyotta da sürdüren turuncu yeşilliler, karşılaşmayı 105-96 kazandı.
SALON: Ahmet Cömert
HAKEMLER: Fatih Dalay (***), Emin Moğulkoç (***)
ÜLKERSPOR: Tutku (***) 10, Harun (***) 21, Goljoviç (***) 21, Lollis (**) 16, Asım (***) 10, Muratcan (*), Eley (***) 16, Paculia (*) 4, Mustafa (**) 7
GALATASARAY: Herren (***) 19, Kemal (***) 17, Şemsettin (***) 22, Mathes (**) 9, Serdar (*) 4, Ersin (**) 12, Yiğit (**) 10, Wilangowski (*) 1, Tamer (*) 2, Önder (*)
1.PERİYOT: 25-18, İLK YARI: 46-44, 3.PERİYOT: 78-74
5 FAUL: Serdar (37.14)
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Luis Enrique: "Bu maçın favorisi yok"

Joao Cancelo'dan geleceği için açıklama

Chelsea'de Enzo krizi: Real Madrid için gemileri yaktı!

Jonathan Rowe: "Premier Lig'e dönmek istiyorum"

Antonio Conte: "Federasyon başkanı olsam beni seçerdim!"

Manchester United'da Maguire imzayı attı

Barcelona, ligde şampiyonluğa yürüyor

Hull City'nin kritik Coventry maçı golsüz bitti

Juventus, Genoa'yı iki golle geçti!

Atletico Madrid'den Ederson hamlesi!


























