Ufuk ısrarımız sürüyor
Galatasarayımızın Manisaspor kalecisi Ufuk için Ege ekibine yaptığı teklifi yenilediği, Aykut ve bir miktar para önerdiği öğrenildi.
Webaslan.com

Galatasarayımızın, Manisaspor'un başarılı file bekçisi Ufuk Ceylan'ın transfer etmek için ısrarı sürüyor. Galatasaray'ın, Ege ekibine yaptığı teklifi yenilediği, Aykut ve bir miktar para önerdiği öğrenildi. Manisaspor'un Aykut'u kabul ettiği ancak para miktarınının arttırılmasını talep ettiği öğrenildi. Ufuk Ceylan için yapılan pazarlıkların transfer döneminin son günü olan yarın bitirilmesi ve genç oyuncunun Galatasaray formasını giymesi bekleniyor.
Sarı-kırmızılılarda ayrıca forma bulma şansları az olan genç oyuncular, Mehmet Güven, Yaser, Alpaslan ve Serkan Kurtuluş'un kiralık olarak gönderilmesi bekleniyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Chelsea, Liam Delap'ı açıkladı!

Manchester City'de Jack Grealish krizi!

Juventus, İsak Vural'ın peşinde!

Inter'den yeni sezonun ilk transferi: Petar Sucic

Inter, Cesc Fabregas'la temasa geçti

300 milyon Euro'luk sahte sponsorluk

Jadon Sancho, Chelsea'ye veda etti!

Milan, Modric için gün saymaya başladı!

Crystal Palace, Avrupa Ligi'ne katılamayabilir!

Acun Ilıcalı: "Kimsenin hocasını çalmadık!"
