UEFA'dan yine ceza..!
UEFA'dan yapılan açıklamada, Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda CSKA Sofya ile İstanbul'da yapılan ilk maçta sahaya yabancı ve yanıcı maddeler atılması dolayısıyla Disiplin Komitesi'nin Galatasaray'a 30 bin İsviçre Frangı ceza verdiği belirtildi.
UEFA Kontrol ve Disiplin Komitesi, geçen yıl İspanya'nın Sevilla kentinde oynanan UEFA Kupası maçında Porto-Celtic karşılaşmasının biletlerinin karaborsa da satışına izin verdiği için Portekiz'in FC Porto Kulübü'ne de 50 bin İsviçre Frangı ceza verdi.
İspanya'nın Real Madrid takımı yetersiz organizasyon, Manchester United da seyircisinin davranışları dolayısıyla 30'ar bin İsviçre Frangı ceza aldı.
Makedonya Ligi takımlarından FK Vardar, CSKA Moskova ve AC Sparta Prag maçlarında sahaya atılan yabancı ve yanıcı maddeler, seyirci davranışları ve güvenlik ihlalleri dolayısıyla toplam 60 bin İsviçre Frangı ceza aldı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Napoli, Lecce'ye karşı zorlansa da kazandı!

Juventus'a Motta ve Tudor'un faturası 27 milyon euro!

Manchester United'da Zirkzee'ye talip!

Real Madrid'e kötü haber: Dani Carvajal

West Ham ve Tottenham, Mason Greenwood için devrede!

Daniel Alves: "Tanrı ile bir anlaşma yaptım"

Endrick'ten ayrılık hazırlığı!

Toni Kroos'tan Vinicius Jr.'a uyarı!

Inter kalecisi Martinez kazaya karıştı: 1 kişi hayatını kaybetti

Getafe, yine Enes Ünal'ı istiyor!
























