UEFA derbiyi yorumladı

Kapalı kapılar ardında Ali Sami Yen Stadı'nda oynanacak Galatasaray-Beşiktaş maçıyla birlikte İstanbul'un da tarihinde ilk kez bir sessiz derbiye hazırlandığını internet sitesinde belirtilirken, sarı kırmızılı takımın geçen yıl yaşanan seyirci olayları nedeniyle 5 maç ceza aldığına dikkat çekildi.
Galatasaray'ın sahasında oynadığı 3 maçtan da 3 puanla ayrıldığını kaydenen uefa.com editörleri, bu akşamki maçın her iki takım için de zor geçeceğine işaret ettiler.
Galatasaray'ın tecrübeli teknik direktörü Karl-Heinz Feldkamp'ın yaptığı, ''Bu, sadece 34 lig maçından biri. Bizim için 34 lig maçının hepsi önemli. Derbi maçta Beşiktaş'ı yendiğimiz için bize ekstra puan vermeyecekler'' açıklamasını futbolcularını sakinleştirmek için yaptığını yazan internet sitesi, Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam'ın daha önce Felkamp'ın talebesi olduğunu da okuyucularına duyurdu.
Sitede, 7 yıl Beşiktaş forması giyen genç teknik adamın İstanbul derbilerine aşina olduğu belirtilirken, Sağlam'ın ''Galatasaray taraftarı önünde iyi futbol oynayarak maçı kazanmak iyi olacaktı ama maalesef olmadı. Seyircisiz sahada oynamak bizim için avantaj olabilir ama bizim konsantrasyonumuzu da etkileyebilir'' açıklamasına yer verildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Mohamed Amoura, Benfica yolunda!

Bologna, Rowe için anlaşmaya vardı!

Victor Boniface Milan'a gidiyor!

Barcelona'da Kounde ile uzatma kararı

Loic Bade, Bayer Leverkusen'de

Chelsea'de Nkunku ve Jackson için ayrılık mesajı!

Liverpool'da Frimpong şoku: Slot, sakatlığı açıkladı

Noah Okafor, Leeds United'da!

Kristjan Asllani kararını verdi: Torino

Edon Zhegrova için Juventus'a 2 şart!
