Türkiye'nin en büyüğü
‘Stadyumlardan pistlere...’
Bancroft, “Superleague Formula’da dünyanın en büyük kulüplerinin yer almasını istedik. Türkiye’nin en büyük kulübü de Galatasaray. Bizim araştırmalarımızda taraftar potansiyeli ve onların takımlarına olan sevgisi, Galatasaray taraftarının yarışlara büyük ilgi duyacağını gösterdi. Dünyanın en popüler iki sporunun birleşmesi diyebiliriz bu oluşuma. Amacımız, popüler statlardaki rekabeti, pistlere taşımak” dedi.
Her ülkeden tek takım olacak diye bir kuralımız yok. İtalya’dan 2 takım planlıyoruz, İspanya’daki görüşmelerimiz de 2 takım üzerinden yürüyor.
Gittiğimiz yerlerde harika bir haftasonu vaat ediyoruz. Padok ve garajlar, taraftarlara açık olacak. İsteyen pilotla tanışıp, aracı
inceleyecek.
Pilotların belirlenmesi için her kulüp çalışmalarını sürdürüyor. Galatasaray da bu konuda profesyonellerle çalışıyor. Araçlar bizden.
Kulüpler bunun için tek kuruş ödemeyecek. Yarış başına 1’er milyon Euro, yarış galibine 3 milyon Euro verilecek. Biletler 30 Euro’dan başlıyor.
2009 takvimi için şimdiden çalışmalar başladı. Uygun şartlar ve zaman oluşursa, İstanbul’u da takvime almayı planlıyoruz.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Laporta: "İstanbul harika ama bu stadyum cehennem!"

Getafe, Dani Carvajal'i açıkladı

Davide Ancelotti'den Arsenal itirafı!

Arsenal antrenmanında iki sakatlık! Arteta'dan esprili yanıt

Davide Ancelotti'den Arsenal itirafı!

Lamine Yamal'dan dikkat çeken İstanbul paylaşımı!

Barcola'dan Premier Lig itirafı

Paulo Dybala'dan geleceği için mesaj!

Yine umut yine hüzün: 13 yıldır değişmeyen döngü!

Michael Olise için ayrılık ve Real Madrid yanıtı





















