Türk Milli Takımı'nı seçti
Serkan, sarı-kırmızılı kulübün aylık resmi yayın organı Galatasaray Dergisi'nin ocak sayısında yayınlanan röportajında, milli takım tercihini yaparken hiç tereddüt etmediğini ifade ederek, ''Almanya 21 Yaş Altı Milli Takımı'nda hala forma giyebilirdim. Fakat Almanya Federasyonu'na, Türk Milli Takımı'nda forma giymek istediğimi söyledim. Orada ümit milli olduğumdan dolayı bizim ümit milli takımda oynayamıyorum'' dedi.
Hedeflerini de anlatan Serkan Çalık, ''Hedeflerim çok. Galatasaray'daki ilk sezonumda şampiyon olmak ve bu şampiyonluğa katkıda bulunmak, (A) Milli Takım formasını giymek istiyorum'' ifadesini kullandı.
Oynamadığı dönemlerde kulüp yönetim kurulu üyesi Haldun Üstünel'den çok destek gördüğünü söyleyen Serkan, ''Bir büyüğüm olarak her zaman bana moral verdi. Barış ile takım antrenmanlarından sonra özel çalışmalar yaptık. Hala çok eksiğim var ve bunların da farkındayım. Pozisyona girdiğim an daha sakin olmam lazım, şutlarımı daha geliştirmem gerek'' diye konuştu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Manchester United'a evinde şok sonuç!

West Ham ile Brighton gol düellosunda yenişemedi

Semih Kılıçsoy, İtalya'da haftanın 11'inde!

Manchester City'de Antoine Semenyo için geri sayım

Roma'dan sürpriz fesih kararı!

Adı Galatasaray ile geçti; Fransa yolcusu!

Manchester United, McTominay'ı istiyor!

Milan, Maignan ile masaya oturuyor!

Borussia Dortmund, Oscar Bobb'un peşine düştü!

Vitinha: "Iniesta ve Modric, rol modellerim"


























