Tribünde sadece 11 kişi

 

G.Saray, İspanya'daki ikinci hazırlık maçını boş tribünlere oynadı. Sarı kırmızılılar'ın Germinal Beerschot takımı ile yaptığı stadın kapasitesi 10 bin kişiydi. Ancak bu özel maçı 10 kişi izledi. Bayern Münih maçındaki ilginin aksine, karşılaşmayı sadece bir Türk ailesi izledi.

Cim Bom'un teknik direktörü Fatih Terim hazırlık maçlarını oynadıkları Municipal Marbella Stadı'nın zemininden şikayet etti. Terim maçtan önce yaptığı toplantıda, ‘‘Zemin çok kötü. Sakatlanmayın başka şey istemiyorum’’ dedi.

Terim, B.Münih maçında iyi futboluyla beğeni toplayan Ayhan ile maçtan önce bir görüşme yaptı. Teknik patron, tecrübeli oyuncuya top dağıtmasını ve beyin görevini üstlenmesini istedi. Bu görevi başaran Ayhan, 2. yarı yerini Sedat'a bıraktı.

Sarı-Kırmızılı ekip, sahaya Bayern Münih maçındaki ilk 11’den bir kişi farklı çıktı. Sadece kaleci Mondragon’un yerine genç Kerem, Antwerp karşısında görev aldı.

Karşılaşmanın oynandığı Municipal of Marbella Stadı’nın ışıklarının yetersiz olması, mücadeleyi takip eden fotomuhabirlerini zorladı. Basın mensupları ışığın yetersizliği nedeniyle sıkıntı yaşadı.

Galatasaray, hazırlık maçı oynayacak olmasına rağmen karşılaşmanın başlamasına bir saat kala stada geldi. Teknik direktör Fatih Terim ile oyuncular, bir süre Andalucia - Antaquerra karşılaşmasını izledi.



Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
En çok okunan haberler