Transfer müjdesi

 

DHA
Transfer müjdesi
Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Polat, maçtan sonra yaptığı açıklamada, sıcak ve rutubetli bir ortamda mücadele verdikleri için her iki takımın oyuncularını kutladığını söyledi. Polat, "Bursaspor iyi oynadı. Pozisyona girdi. Galip de gelebilirdi. Biz de farka gidebilirdik. Ligde artık kalite yükseldi. Eksiklerimiz vardı, Bursaspor maçında endişe ediyorduk. Ancak gülen taraf biz olduk" dedi.

Transfer konusuna da değinen Polat, şöyle devam etti: "Kone'nin kulübüyle anlaştık. Kendisine iyi de para teklif ettik, futbol kariyerini İngiletere'de bir kulüpte sürdürmek istediğini bildirdi. Bu hafta transfer edecek olduğumuz santraforu renklerimize bağlayacağız. Transferde sadece futbolcu, kulüp veya menajeriyle görüşmek yetmiyor, finansman konusunu da düşünmek zorundayız."

SEZGİN: "BİR VEYA İKİ TRANSFER YAPACAĞIZ"

Galatasaray Yönetim Kurulu üyesi Adnan Sezgin, maçtan sonra yaptığı açıklamada her iki takımın oyuncularını olumsuz hava koşulmlarına rağmen verdikleri mücadeleden dolayı kutladığını belirterek, "Biz de iyi mücadele verdik ve maçı kazandık. Yolumuza devam ediyoruz. Bu hafta içinde bir veya iki futbolcuyu renklerimize bağlayacağız. Bundan sonraki Avrupa Kupası ve lig maçlarımızı da Ali Sami Yen'de oynayacağız" diye konuştu.



Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
En çok okunan haberler