"Transfer hayal"

Dobra dobra açıklamalar yapan Ergun Gürsoy bir de itirafta bulundu.
"Özverili çocuklar"
Galatasaray İkinci Başkanı, 'İyi bir kadroya sahibiz. Orta alanda eksiğimiz var gibi gözüküyor. Oraya transfer yapmak isteriz ancak bu gelişecek şartlara bağlı. O da zor gözüküyor. Yine de biz takımımıza güveniyoruz. Bu çocuklar büyük bir özveri ile oynuyorlar' dedi.
"Heinz'ı talip yok"
Gürsoy, büyük umutlarla transfer edilen ancak beklenen patlamayı bir türlü gerçekleştiremeyen Heinz için 'Şu ana kadar talibi yok. Bizde aldığı parayı da başka bir yerde alması çok zor. O yüzden gideceğini zannetmiyorum' diye yorum yaptı.
"Benden bu kadar"
Gürsoy, takımın mevcut kadrosuyla şampiyon olacağına inancını da dile getirip, 'Her şeye rağmen ilk yarıyı ikinci olarak bitirdik. Bu performansımızla şampiyonluğu sonuna kadar kovalayacağız. İnşallah da şampiyon olacağız' diye konuştu.
Martta görevi bırakacak olan Gürsoy önünde iki hedefinin kaldığını da söyledi ve 'Galatasaray Müzesi ve Burhan Felek'teki yüzme havuzunu tamamladıktan sonra işim bitecek. Benden bu kadar, artık yokum' diyerek sözlerini tamamladı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Kolo Muani, Juventus'a doğru!

Pep Guardiola'dan Ederson açıklaması!

Nordi Mukiele'nin yeni durağı İngiltere

Napoli, Iğdır FK'den Özder Özcan ile anlaştı!

Berke Özer, resmen Lille'de!

Romulo transferinde geri sayım: Leipzig!

Newcastle United'da mutlu son: Jacob Ramsey

Juventus, Yves Bissouma için devrede!

Nottingham Forest'ta gündem: Arnaud Kalimuendo

Premier Lig'in maç yayınlarında hakem kameraları da kullanılacak
