Transfer çıkmazı
Carrusca'nın menajeri sarı kırmızılı kulübe geçtiği faksta Arjantinli oyuncuya İspanya'dan 1, Meksika ve Arjantin'den 2'şer kulüpten teklif getireceği bildirdi. Ayrıca genç Arjantinli'yi Kayserispor ve Vestel Manisa'nın da istediği biliniyor.
Carrusca'nın önümüzdeki 10 gün içerisinde kiralık ya da bonservisi ile elden çıkarılması bekleniyor. Ancak Carrusca'nın yerine kim gelecek? Gerets'in İnamato'dan vazgeçmemesi üzerine ön libero arayışından vazgeçildi. işti burada farklı görüşler var.
Bazı yöneticiler yine sol kanada bir oyuncu alınmasını, Arda'nın orta alanda oynatılması gerektiğini düşünüyor. Farklı bir görüşe göre de sol ve sağ beklerde sorun var. Mutlaka sol ya da sağ kanada bir bek alınması görüşü ağır basıyor.
GERETS BEKLENİYOR
Galatasaray'da transferde mesafe alınması için önce Gerets'in gelmesi bekleniyor. Noel tatilini geçirdikten sonra İstanbul'a dönecek olan Gerets'in transferde nasıl bir istekde bulunacağını yönetim henüz bilmiyor.
Çünkü Gerets yönetimle transferi hiç konuşmayıp, kendi sözleşmesinin uzatılıp uzatılmamasını medya aracılığıyla tartışmaya açmıştı. Tüm bu sorunlara karşı nasıl bir politika izlenmesi sarı kırmızılı yönetim ile Gerets'in yapacağı toplantı sonrasında belli olacak.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Anlaşma tamam, Endrick, Lyon yolunda!

Safonov kırık koluyla tarih yazdı!

Ferguson'dan Manchester United itirafı: "Şampiyonluk 10-11 yıl sürebilir"

Pep Guardiola'dan şampiyonluk itirafı!

Arne Slot: "Liverpool doğru yolda ama seviyeyi yükseltmeliyiz"

Politano: "Lukaku, büyük kazanç"

Enzo Maresca: "Manchester City'ye gitmiyorum"

Real Madrid'de ilginç tesadüf: Yolun sonu mu?

Manchester City, Galatasaray'a rotasyon yapabilir!

Zlatan Ibrahimovic'in oğlu Vincent, Milan ile profesyonel sözleşme imzaladı























