Tostunuzu yiyin, geliyoruz!

Diyarbakırspor, Galatasaray karşısına sakatlıkları bulunan 6 futbolcusundan yoksun çıktı. Tamamıyla Türk oyunculardan kurulu bir 11 ile sahaya çıkan yeşil-kırmızılılarda, sakatlıkları bulunan Coulibaly, Irakli, Da Silva, Kurtuluş, Murat Duman ve Abdullah, teknik direktör Ümit Kayıhan tarafından kadroya alınmadı. Bu arada yabancı kaleci Diallo ile savunma oyuncusu Moura da yedekler arasında yer aldı.
Galatasaraylı taraftarlar, Diyarbakırspor maçı öncesi, kapalı tribünde açtıkları pankartlarla ezeli rakipleri Fenerbahçe’ye göndermede bulundu. Sarı-kırmızılılar, 6 Kasım’da yapılacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisi için “Tostunuzu yiyin, 6 Kasım’da geliyoruz” yazılı pankart açtı.
Sarı-kırmızılı taraftarlar, lige verilen 1 hafta aradan sonra takımlarını Diyarbakırspor karşılaşmasında yanlız bırakmadı. Yaklaşık 200 kadar Diyarbakırspor taraftarı da karşılaşmayı kendilerine ayrılan tribünden izlerken, yalnızca skorbordun bulunduğu bu bölümde güvenlik nedeniyle küçük bir boşluk bırakıldı. Diğer tüm tribünler doldu.
Bu arada karşılaşma öncesi Galatasaray Kulübü’nün 97. kuruluş yıldönümü nedeniyle skorbordda çeşitli yazılar yer alırken, taraftarlar da sarı-kırmızılı bayraklar sallayarak, Galatasaray marşları söyledi.
Galatasaray ile Diyarbakırspor arasında yapılan ve oldukça sert geçen karşılaşmada Hakem Mustafa Çulcu, toplam 10 sarı kart gösterdi. Çulcu, karşılaşmada Galatasaray’dan Suat, Arif, Hasan Şaş, Batista, Diyarbakırspor’dan ise Deniz, Ömer, Saffet, Hasan Yiğit, Evren ve Kamil’i yaptıkları sert faullerden dolayı sarı kartla cezalandırdı.
Karşılaşmanın gergin dakikalarında yan hakemin yanına giderek, itiraz eden kaleci Şenol’a, sarı-kırmızılı taraftarlar tepki gösterdi. Şenol’un ayağına her top gelişinde, sarı-kırmızılı taraftarlar, ıslıklarla bu futbolcuyu protesto ederken, Hasan Yiğit’in kendi kalesine attığı golün ardından da stat hoparlörlerinden golü atanın Şenol olduğu şeklinde anons yapılması dikkati çekti.
Diyarbakırspor maçında sarı kart gören Batista, 4. sarı karta ulaşarak cezalı duruma düştü. Brezilyalı futbolcu, sarı-kırmızılıların gelecek hafta deplasmanda yapacağı Altay maçında cezası nedeniyle forma giyemeyecek.
Galatasaray’ın, Gaziantepspor’dan transfer ettiği Mehmet Polat, Diyarbakırspor karşısında ilk kez resmi bir maçta sarı-kırmızılı formayı giydi. Karşılaşmaya yedek başlayan Mehmet, 81. dakikada Suat’ın yerine oyuna girerek son 9 dakikada görev yaptı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Ferland Mendy 10 milyon Euro'ya yolcu!

Gabriel Heinze, Arsenal'in antrenör ekibine dahil oldu

Liverpool'dan, Napoli'ye ret!

Barcelona, Szczesny ile nikah tazeledi!

Elanga'nın yeni adresi: Newcastle United

Endrick'e Avrupa'dan talipler var

Roma'nın yeni hedefi: Richard Rios

Luka Modric, ağustosta Milan kadrosuna katılacak

Luis Diaz'dan vefasız hareket!

Arsenal ile Gyökeres anlaştı, Sesko transferi tehlikede!
