Tomas: "Burada mutluyum"

Futbolun entrasan bir oyun olduğunu dile getiren Hırvat savunma oyuncusu, "İlginç bir sezon geçirdik. Şampiyonluğu konusunda ümitliydim. Son haftaya kadar da bu ümidimi yitirmedim. Özellikle de Beşiktaş maçında son saniyelerde attığımız gol, şampiyon olmamızda büyük etken oldu. Böylesine çekişmeli ve zor geçen bir sezondan sonra, son dakikalarda şampiyon olmaktan çok duygulandım ve ağladım" dedi.
"SONG GİBİ BİR PARTNER BULMAK ZOR"
Futbol oynarken başka hiçbirşeyi düşünmediğini ifade eden Stephan Tomas, defansdaki patneri Song ile de çok iyi anlaştıklarını ve birbirlerinin eksiklerini kapattıklarını vurgulayarak, "Song gibi bir partner bulmak zor" diye konuştu.
Dünya Kupası'nda Hırvatistan Milli Takımı ile forma giyecek olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen Tomas, teknik direktör Eric Gerets ile ilgili de şöyle konuştu: "Her antrenörün farklı bir yönü vardır. Gerets de futbolcularına pozitif enerji veren biri. Onunla çalışmak güzel."
Galatasaray'da oynamaktan dolayı çok mutlu olduğunu vurgulayan Tomas, "Türkiye'yi, İstanbul'u ve kulübümü çok seviyorum. Galatasaray ile sözleşmem sürüyor. Burdan ayrılmayı düşünmüyorum" diyerek sözlerini tamamladı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

'Serbest kalan' Thomas Partey'in yeni durağı Villarreal!

Gonçalo Guedes, Real Sociedad'a gitti!

Jens Cajuste, Ipswich'e dönüyor!

Sunderland, Regis Le Bris ile nikah tazeledi

Liverpool, Nunez'in fiyatını belirledi!

Joao Palhinha Tottenham'da!

Chelsea, Ajax'tan Jorrel Hato'yu transfer etti

Heung-Min Son, Tottenham'a veda etti

Thomas Partey, Villarreal yolunda!

James Maddison yine sakatlandı!
