Tolga ortaya, Song sağa

 

Milliyet
Tolga ortaya, Song sağa
Galatasaray'ın Teknik Direktörü Eric Gerets, milli yıldız Tolga Seyhan'ın transferiyle güçlenen savunma hattından daha fazla verim alabilmek için aradığı formülü buldu.

Hazırlık maçlarında savunmanın göbeğinde Tolga'ya şans verip, önce Tomas'ı sonra da Song'u yedeğe çeken Belçikalı hoca, şimdi de üç yıldız oyuncuyu yanyana oynatmaya hazırlanıyor. Tolga'nın gösterdiği başarılı performanstan oldukça memnun kalan Gerets, bu oyuncuya ilk 11'de şans verebilmek için, taşları yerinden oynatma kararı aldı. Gerets'in, Kamerunlu yıldız Rigobert Song'u savunmanın sağına kaydırarak, Song - Tolga - Tomas ve Orhan Ak dörtlüsüyle bu bölgeyi oluşturacağı kaydedildi.

Dörtlü savunmadan taviz vermeyen teknik adamın, genç Arda ve Cihan gibi isimleri de hazır tuttuğu, bu oyuncuların form durumlarına göre kadrosunu şekillendireceği kaydedildi.



Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
En çok okunan haberler