Tıkandık!
Galatasarayımız bir yandan sezonun geride kalan 5 haftasında şampiyonluğa ulaşmayı hedefliyor, bir yandan ise gelecek sezonun planlarını yapmaya çalışıyor. Türkiye içinde öncelikle alternatif görülen Abdullah Avcı'ya Sarı-kırmızılı yöneticiler içinde başta Yiğit Şardan olmak üzere bazı yöneticilerin de karşı çıktığı öğrenilirken, politik çevrelerden baskı gelmesi Sarı-kırmızılı yöneticileri Abdullah Avcı'dan vazgeçmelerine neden oldu.
Ayrıca hem spor camiasında hem de G.Saray camiasında Sarı-kırmızılı takımın 2 hafta sonra İstanbul B.Ş.Belediyespor ile maçı olması ayrı bir sıkıntı yaratmıştı.
VAN GAAL ZOR
G.Saraylı yöneticilerin temasta oldukları yöneticilerin başında ünlü Hollandalı teknik direktör Luis Van Gaal geliyor ancak, tecrübeli teknik adamın G.Saray'ın 15 milyon dolar olan transfer bütçesine burun kıvırdığı ve Sarı-kırmızılı kulübe sıcak bakmadığı öğrenildi. Sarı-kırmızılı yöneticiler Abdullah Avcı benzeri büyük transfer beklentisi içinde olmayan bir yabancı teknik adam arayışına girdiler.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Stuttgart'tan Galatasaray'a özür! Sarı-kırmızılılardan yanıt

Başarısızlığı başarısından çok satan kulüp: Manchester United

Aston Villa, Carragher'a dava açmaktan vazgeçti

Iraola'dan penaltı tepkisi: "Yere düşmezseniz çalmıyorlar!"

Arda Güler'in asisti, Guti'yi kendinden geçirdi

Premier Lig'de zirvenin yeni sahibi Arsenal

Marsilya, Toulouse engelini geçti!

Juventus, Napoli karşısında 70'ten sonra açıldı!

Frankfurt kazandı, Can Uzun asist yaptı

Real Madrid farka koştu; Arda Güler'den asist!
























