Terim'i unutamadılar! İmparator Fiorentina taraftarının yazdığı kitaba kapak oldu
"Kitabın ana konusu Fiorentina'yı iflasa götüren sebepler. Buna bağlı olarak tabii ki Fatih Terim'in gelir gelmez Fiorentina'da neler olacağını fark etmesi var. O, kulüpte nelerin eksik olduğunu görüp, Başkan Cecchi Gori'ye karşı geldi. Terim her zaman açık olan bir insandı. Bundan dolayı taraftarların gönlünü fethetti."
Gaetano Loda, Fatih Terim'in kendisini kırmayarak, yarın yapılacak kitabın tanıtımı için Floransa'ya geleceğini bildirdi. "Ölümsüzler" adlı kitabın kapağında, Fatih Terim'in bir de fotoğrafı bulunuyor. İflas edip kapandıktan sonra Florentia adıyla İtalya amatör liglerinden C2'de mücadele eden Fiorentina, şu anda liginde lider durumda bulunuyor.
Bu arada Terim, bugün oynanacak Vollendam maçı sonrasında İtalya'ya geçecek. Terim, Florensa'da Fiorentinalı taraftarlarlarla buluşup, kendisi için hazırlanan kitabın tanıtımına katılacak. Galatasaray'ın hocası perşembe günü takımdan ayrılarak İstanbul'a dönecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
İtalya'da sıra dışı karar: Başkan kendisinin kayyumu oldu

Dani Carvajal, Getafe ile anlaştı!

Tottenham'ın istediği Julian Alvarez'in hayali Barcelona

Bayern Münih'te Harry Kane ile imza yakın

Crystal Palace'ta Ismaila Sarr planı

Chelsea'den Jules Kounde için hamle hazırlığı

Gattuso'dan duygusal sözler: "Onunla bir saat geçirmek için..."

Noa Lang'tan transfer itirafı: "Görüştüm"

Real Madrid, Arda Güler'le anlaştı!

Mile Svilar, milli takımsız kaldı!
























