Terim: "Takımımdan memnunum"
Revivo'nun henüz hazır olmadığını belirten Terim, bu oyuncunun kondisyon açığını kapatması halinde daha etkili olacağını söyledi. Yapılan testlerde Revivo'nun açığının ortaya çıktığını, bu nedenle İsrailli oyuncuya ikinci yarıda şans tanıdığını kaydeden Terim, ''Revivo hazır olduğunda kendisinden çok şey bekliyoruz. Onu forvetin arkasında veya orta sahaya yakın mevkilerde oynatabiliriz'' şeklinde konuştu.
Yeni transfer ettikleri Portekizli Abel Xavier'ın takıma katkı sağlayacağına inandığını söyleyen Terim, bu oyuncunun gelmesiyle Ümit Davalı'yı orta sahaya çekebileceklerini kaydetti. Xavier'ın savunmada sağ bek, sol bek, ve stoper olarak oynayabildiğini belirten Terim, bu futbolcunun gelmesiyle savunmanın daha uyumlu olacağını söyledi.
Takımdan cesur ve hızlı bir kararla 4 oyuncuyu gönderdiklerini ve yeni transferler yaptıklarını belirten Terim, yeni oyuncular almaya devam edeceklerini ve eski oyuncularla gelenleri kaynaştırıp gerçek Galatasaray'ı ortaya çıkaracaklarını ifade etti. Hasan'ın daha etkili oynamak zorunda olduğunu söyleyen Terim, bu oyuncunun konsantrasyonun da daha yüksek olması gerektiğini vurguladı.
Lalatoviç'in transferine de değinen Terim, bu oyuncunun neden Antalya'ya gelmediğine anlam veremediğini belirtti ve ''Kendisi istediğimiz bir futbolcu. Fiyatı da fazla değil. Antalya'ya mutlaka gelecek. Ama hangi otele...'' diye konuştu
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

İspanyol yıldız Pedro Porro'nun tatil tercihi Antalya oldu

Acun Ilıcalı: "Real Madrid'de bol şans"

İtalyan efsane Baresi, hayatını kaybetti

Bayern Münih'ten Olise için ilginç yanıt!

Real Madrid'e yeni golcü: Carlos Espi

Inter, John Stones'u açıkladı

Real Madrid'den dev hamle: Rodri

Newcastle United'da Jaissle dönemi başlıyor!

Luis Campos: "Maçlara kılık değiştirerek gidiyorum"

Marcus Rashford'dan Barcelona'ya veda

























