Terim Fiorentina yolcusu!
Genel Menajer Fabrizio Lucchesi, bunun üzerine dün Mondonico ile bir toplantı yaparak, sözlerini geri almasını istedi. Ancak, Mondonico bunu yapmayınca, bir basın açıklamasıyla görevine son verildiği bildirildi.
Fiorentina’nın en etkili taraftar grubu olan Fiesole, daha sezon başında takımın başına Fatih Terim’in getirilmesini istediğini yönetime bildirdi. Ancak, üç sezon önce iflas eden kulübün borçlarını ödeyerek, 3.Lig’den 1.Lig’e çıkaran Onursal Başkan Diego Della Valle’nin, teknik direktörlüğe Alberto Zaccheroni’yi getirmeyi düşündüğü bildirildi. Della Valle’nin geçtiğimiz hafta sonu Zaccheroni ile bir görüşme yaptığı da ifade edildi.
Bu arada dün İtalya’dan dönen Fatih Terim, konu ile ilgili sorulara, ‘Ben kimseyle ne görüştüm, ne de anlaşma yaptım. Ama, Fiorentina taraftarının beni çok sevdiğini iyi biliyorum’ cevabını verdi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Real Madrid'den ıslıklar altında galibiyet

Hakan Çalhanoğlu şov yaptı şov!

Ferdi Kadıoğlu'ndan 3. dakikada gol!

Bask derbisi Athletic Bilbao'nun

Ne Mallorca'ya yaradı ne Valencia'ya

Hakem maçı durdurup telefonla konuştu

Muhammed Salah'ın yerine 19'luk yıldız: Yan Diomande

Hakan Çalhanoğlu, Inter'de kalmak istiyor

Başarıdan çöküşe: Wolverhampton'un 7 yıllık eriyişi!

Anthony Gordon için 86 milyon euro!
























