"Tek suçlu benim"
Galatasarayımızın Başkanı Adnan Polat, Sarı-Kırmızılı ekibimizn yeni teknik direktörü Bülent Korkmaz’ın imza töreninde çarpıcı açıklamalar yaptı.
Galatasarayımızın Başkanı Adnan Polat, Sarı-Kırmızılı ekibin yeni teknik direktörü Bülent Korkmaz’ın imza töreninde çarpıcı açıklamalar yaptı. Skibbe’yle idari anlamda hiçbir sorun yaşamadıklarını belirten Polat, “Sportif neticeler bizi bu değişikliğe mecbur kıldı. Teknik direktörlerin kaderi budur. 2 yabancı, 4 yerli olmak üzere 6 hoca alternatifimiz vardı. Bülent Korkmaz’la sadece yarım saat görüştük, kendisiyle bugüne kadar 3 kere sözleşme yaptık, para asla konuşulmadı” dedi.
Takıma gözdağı verdi
Polat, eğer bir sorumlu ya da suçlu aranıyorsa, bunun kesinlikle kendisi olduğunu da sözlerine ekledi. Feldkamp ile Korkmaz’ın kesinlikle sorun yaşamayacağını da vurgulayan Başkan, “Galatasaray’da tek patron var, o da Bülent Korkmaz. Kimse onun işine karışamaz. Bülent beni asla yanıtmadı. Hedeflerimiz her iki kulvarda şampiyonluk ve hocamız bizi bu hedeflere taşıyacaktır. Sezon sonunda bir revizyon yapılacak ve kurallara uymayanlarla yollar ayrılacak” diye konuştu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Serge Gnabry'ye Avrupa'dan iki dev talip!

Premier Lig devleri, Kenan Yıldız'ın peşinde!

Milan'da Santiago Gimenez için karar!

De Laurentiis'ten UEFA VE FIFA'ya tepki!

Monaco taraftarından rekor: 1.146 formalık eşsiz koleksiyon

Wesley Sneijder: "Real Madrid, Haaland için doğrusunu yaptı"

Kenan Yıldız için 100M€'luk transfer ihtimali!

Mbappe, Ronaldo ve Messi'yi geçti!

Eski İspanya Futbol Federasyonu Başkanı Luis Rubiales'e yumurtalı saldırı

Manchester United'da iki veda kararı: Altay ve Onana!

























