"Tek eksiğimiz Hagi"
Efsane futbolcumuz Hagi, Cimbom’un kendisi için özel bir yeri olduğunu her zaman söylerken, sarı kırmızılı takımı dünkü maçta yalnız bırakmayarak bunu bir kez daha gösterdi.
Hürriyet
Rumenler’in eski yıldızı, Cimbom’un kendisi için özel bir yeri olduğunu her zaman söylerken, sarı kırmızılı takımı dünkü maçta yalnız bırakmayarak bunu bir kez daha gösterdi. Galatasaray’ın adeta idman maçı şeklinde geçen mücadelesini Adnan Polat ile birlikte izleyen Hagi oldukça keyifliydi.
Seyircisiz oynandı
Dinamo Bükreş’in, Çek Cumhuriyeti’nden Slovan Liberec ile UEFA Avrupa Ligi play-off ilk maçında çıkan olaylar nedeniyle UEFA’dan aldığı ceza yüzünden seyircisiz oynanan karşılaşma öncesi başkan, eski oyuncusunu övdü. Hagi’nin boşluğunu Galatasaray’ın her zaman hissettiğinin altını çizen Adnan Polat, “Hagi çok büyük başarılar kazanmamızı sağladı. Bizim UEFA Kupası’nı yeniden kaldırmamız için tek eksiğimiz Hagi. İnşallah onu da Arda dolduracak” diye konuştu.
Polat, Hamburg’a gitmek istediklerini ve bu kapasiteye sahip olduklarını söylerken, “Yönetim, teknik ekip, futbolcular ve taraftarımız Avrupa Ligi’nde final oynacacağımızın bilincinde” dedi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
İtalya'da sıra dışı karar: Başkan kendisinin kayyumu oldu

Dani Carvajal, Getafe ile anlaştı!

Tottenham'ın istediği Julian Alvarez'in hayali Barcelona

Bayern Münih'te Harry Kane ile imza yakın

Crystal Palace'ta Ismaila Sarr planı

Chelsea'den Jules Kounde için hamle hazırlığı

Gattuso'dan duygusal sözler: "Onunla bir saat geçirmek için..."

Noa Lang'tan transfer itirafı: "Görüştüm"

Real Madrid, Arda Güler'le anlaştı!

Mile Svilar, milli takımsız kaldı!























