Taraftar "rakip" istiyor
14 Şubat Cumartesi gününden itibaren ankette oy kullanmaya başlayan ve 18 Şubat Çarşamba günü saat 17:00 itibarıyla sayıları 67 bin 251 kişiyi bulan taraftarların gönlündeki isim Mehmet Cansun oldu. Mart ayında yapılacak genel kurulda aday olacağının sinyallerini veren ve "kurtuluş reçetesini hazırladığı" ileri sürülen Cansun 27 bin 102 oy (yüzde 40,3) alarak ilk sıraya yerleşti.
Galatasaray taraftarının gönlünde ayrı bir yeri olan ve kulübe sportif başarı anlamında altın günlerini yaşatan Faruk Süren ise sessizliğini korumasına karşın oyların yüzde 32'sini almayı başardı. Tam 21 bin 492 kişi Faruk Süren'den yana oy kullandılar. Her ne kadar Özhan Canaydın'ın ekibinde yer alacağını açıklasa da, Ali Dürüst de çok sayıda taraftarın oyunu aldı. Taraftarların 10 bin 727'si oyunu Dürüst'e verdi. Ankette Adnan Polat ise oyların 7 bin 930'unu aldı.
Bu rakamlar ve ankete yönelik rekor katılım, Galatasaraylıların mart ayındaki genel kurulda demokratik bir rekabetin olduğu, projelerin ve düşüncelerin çarpıştığı bir seçimi istedklerini gösterdi. Çünkü tüm olumsuzluklara karşın Galatasaraylıların geleceğe yönelik umutları hala var.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Real Madrid'e şok: Vinicius'a ağır ceza!

Real Madrid'den Erling Haaland planı

Pedro Porro, Tottenham'dan ayrılabilir; Barcelona takipte

Manchester City davasında karar ocak ayında

Milan, Pavlovic'in sözleşmesini uzattı

Manchester United karıştı: Ceza kapıda!

Hoffenheim'dan Beşiktaş ve Vlahovic açıklaması

Jose Mourinho'dan Endrick için açıklama

Lamine Yamal'dan Lemina'nın sözleri için flaş paylaşım!

Alexsandro'dan Galatasaray için mesaj























