"Taraftar inanılmazdı"
FC Zenit'in teklifinin Galatasarayımız için iyi bir teklif olduğunu vurgulayan Meira, "Kulüp için mükemmel bir teklifti. Şu anda bir kriz var. Herkese yardımcı olduğuma inanıyorum" diye konuştu.
İhlas Haber Ajansı
FC Zenit'in teklifinin Galatasarayımız için iyi bir teklif olduğunu vurgulayan Meira, "Kulüp için mükemmel bir teklifti. Şu anda bir kriz var. Herkese yardımcı olduğuma inanıyorum" diye konuştu.
Meira, Galatasaray taraftarlarıyla ilgili bir soruya ise, "Taraftar inanılmazdı. Ali Sami Yen'de taraftarların desteği hayatım boyunca yaşadığım en büyük tecrübelerden biri oldu" dedi.
Bu arada Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, Meira'nın basın mensuplarına açıklamada bulunduğu sırada Portekizli yıldızın yanına gelerek, futbolcuyla vedalaştı ve başarı dileklerinde bulundu. Meira'nın havalimanından ayrılırken, Galatasaray'ın İtalyan file bekçisi Morgan De Sanctis ile uzun uzun sohbet etmesi dikkat çekti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
İtalya'da sıra dışı karar: Başkan kendisinin kayyumu oldu

Dani Carvajal, Getafe ile anlaştı!

Tottenham'ın istediği Julian Alvarez'in hayali Barcelona

Bayern Münih'te Harry Kane ile imza yakın

Crystal Palace'ta Ismaila Sarr planı

Chelsea'den Jules Kounde için hamle hazırlığı

Gattuso'dan duygusal sözler: "Onunla bir saat geçirmek için..."

Noa Lang'tan transfer itirafı: "Görüştüm"

Real Madrid, Arda Güler'le anlaştı!

Mile Svilar, milli takımsız kaldı!




















