"Taraftar inanılmazdı"
Ayhan Akman, taraftarımıza desteğinden dolayı teşekkür etti.
Galatasaray.org

Akman şunları söyledi: "Çok garip bir maç oldu ama sonu iyi bitti. Tabii ki biz bugün ne şekilde olursa olsun turu geçmek istiyorduk ve bunu başardık. Skibbe ve ekibine teşekkür ediyoruz, onların da emeği var.
Maçın başında çok şanssız bir gol yedik. Maç başlamadı sanki, maça hemen yine başladık. Futbolun içinde her şey var ama bunun üstesinden geldik. Maç gitti geldi, 3-1'de maçı kazandığımızı düşünürken 3-3 oldu. Taraftarımız açısından çok zevkli bir maç oldu, taraftarımızı heyecanlandırdık.
Bizim amacımız UEFA'da sonuna kadar gidebilmek, taraftarımız inanılmazdı, onlara çok teşekkür ediyorum. Başarısız olduğunuz dönemlerde hep disiplinsizlik konuşulur, ben bunun olduğunu düşünmüyorum. Son haftalarda başarısızdık ancak bunun disiplinsizlikle alakası yoktu.
Önemli olan zor dönemlerden çıkabilmek, Galatasaraylı oyuncular büyük oyuncular ve bunun altından kalkmasını bildi. Hem ligde hem de UEFA'da çok az maç kaldı ve artık hata yapma lüksümüz yok. Bülent Hoca'yla iyi bir başlangıç yaptık, camiamıza hayırlı olsun."
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Sevilla'da büyük hasret sona erdi!

Shakhtar Donetsk'ten 40 milyon euro'ya ret!

Hull City'de ayrılık kararı: Joao Pedro

Angel Correa, Meksika'ya gidiyor!

Vinicius Junior, Brezilya'da kulüp aldı!

Real Madrid'den Huijsen için yoğun pres!

İşte Arsenal'in Gyökeres'e teklifi!

Werder Bremen'de Köhn kararı: Galatasaray ile görüşme

Liverpool'da Arnold yerine Frimpong!

Uçtu uçtu Sane uçtu!
