Taktik çalıştık
Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, çalışmalarına Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yapılan antrenmanla devam etti.
Galatasaray.org
Üst antrenman sahasında ilk onbeş dakikası yalnızca basına açık olarak yapılan antrenman, Frank Rijkaard, Johan Neeskens, Nezih Ali Boloğlu, Albert Roca ve Carlos Cuadrat yönetiminde, saat 10.30’da, ısınma ve açma germe çalışmalarıyla başladı.
Antrenmanın ana bölümünde taktik çalışmalar yapıldı.
Soğuma ve açma germe çalışmalarıyla tamamlanan antrenmanın ardından oyuncular öğle yemeği için merkez binaya geçtiler.
Tobias Linderoth sağlık ekibi tarafından salonda ve sahada takımdan ayrı olarak çalıştırıldı.
Acıbadem Hastanesi’nde yapılan ayrıntılı tetkik ve muayeneler sonucunda sağ kasığında birinci derece zorlanma tespit edilen Emre Güngör’ün tedavisine sağlık merkezinde devam ediliyor.
Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, Panathinaikos karşılaşması hazırlık çalışmalarını 3 Aralık Perşembe sabahı saat 10.30’da yapacağı basına ve taraftara kapalı antrenmanla tamamlayacak.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Nottingham Forest, Sunderland'e gol oldu yağdı

Napoli'den dört gollü net galibiyet!

Romulo attı, Leipzig üç golle kazandı

Pep Guardiola'dan Dünya Kupası tepkisi!

Mikel Arteta'dan şampiyonluk mesajı: "Her şeyimizi ortaya koymalıyız"

Nick Warburton: "Ekitike'nin iyileşme olasılığı yüksek"

Real Madrid'den 160 milyon euroluk hamle: Olise

Jose Mourinho için Real Madrid gelişmesi!

Michael Carrick'ten geleceği için açıklama

'Lanet takım': 107 günün öyküsü!























