Taktik çalıştık

Futbol takımımız, çalışmalarını Florya Metin Oktay Tesisleri’nde basın ve taraftara kapalı olarak yapılan bir antrenmanla sürdürdü.  

Galatasaray.org
Taktik çalıştık
Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, çalışmalarını Florya Metin Oktay Tesisleri’nde basın ve taraftara kapalı olarak yapılan bir antrenmanla sürdürdü.

Teknik ekibimiz Bülent Korkmaz, Cevat Güler, Utku Yörükoğlu ve Nezih Ali Boloğlu yönetiminde, saat 11.00’den itibaren Jupp Derwall antrenman sahasında yapılan antrenman ısınma çalışmalarıyla başladı.

Antrenmanın ana bölümünde kalecilerin de katıldığı taktik bir çalışma yapıldı.

Antrenman soğuma çalışmalarıyla tamamlandı ve oyuncular öğle yemeği için merkez binaya geçtiler.

Ayhan Akman, Shabani Christophe Nonda, Mehmet Topal ve Murat Akça bu antrenmana takımla birlikte katıldılar

Cassio Lincoln özel bir program doğrultusunda takımdan ayrı çalıştırıldı.

Emre Güngör ve Servet Çetin tedavilerinin ardından salon ve sahada fizyoterapistler yönetiminde çalıştırıldılar.

Aydın Yılmaz gribal enfeksiyon nedeniyle dinlendirildi.

Mehmet Güven sol kaval kemiğindeki darbeye bağlı ödem nedeniyle yapılan tedavisinin ardından dinlendirildi.

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, çalışmalarını 10 Mart Cuma akşamüstü saat 18.00’de yapacağı yalnızca basına açık antrenmanla sürdürecek.

Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
En çok okunan haberler