Taksilerle akın ettik!
Beko Basketbol Ligi'nde bugün Galatasaray Cafe Crown ile Fenerbahçe Ülker arasında Ayhan Şahenk Spor Salonu'nda yapılan karşılaşmada takımlarına destek veren Galatasaraylı taraftarlar, bu karşılaşmanın ardından ticari taksilerle Kadıköy'e gelirken, trafik nedeniyle Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'na yakın bölümü yürüyerek stada ulaştılar.
Güvenlik güçleri, sarı-kırmızılı taraftarlarla bir grup Fenerbahçe taraftarı arasında yaşanan kısa süreli tartışmayı kavgaya dönüşmeden önledi. Bu sırada bir Fenerbahçe taraftarının da gözaltına alındığı görüldü.
Bu arada emniyet güçleri ile trafik nedeniyle ana yol üzerinden stada yürüyerek ulaşmaya çalışan Galatasaraylı taraftarlara araçları içinden laf atan Fenerbahçe taraftarları arasında arbede yaşandı. Polisin laf atan taraftarı uyarması sonrası tartışma yaşanırken, emniyet güçleri, laf atan bu taraftarı araçtan indirerek gözaltına aldı.
Araçtaki diğer arkadaşlarının çabalarına rağmen gözaltına alınan sarı-lacivertli taraftar, polis tarafından götürüldü.
Öte yandan maçı izlemek üzere tribünde yerlerini alan iki takımın bazı taraftarlarının da emniyet güçleri tarafından stattan çıkarılarak gözaltına alındığı görüldü.
Güvenlik güçlerinin stat çevresinde aldıkları yoğun güvenlik önlemleri dikkat çekerken, Galatasaray taraftarlar, önce güvenlik, ardından bilet kontrolü yapıldıktan sonra kendilerine ayrılan tribünde yerlerini aldılar.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Bilal Erdoğan: "Arda Güler'i İstanbul'da izlemek güzel bir anı olacak!"

En heyecan verici, en çılgın takım: "Bu Barça bir delilik!"

Manchester United'ı karıştıran 15 yaşındaki çocuk!

Barcelona'dan gol şov

Aston Villa deplasmanda 3 golle turladı

Gattuso'dan Tavares için Real Madrid sözleri...

Inter'den Hakan Çalhanoğlu'na teklif

Tedesco'nun Bologna macerası kısa sürdü!

Jose Mourinho'dan Arda Güler için flaş açıklama

Arda Güler yine sahnede! Real Madrid kazandı




















