Takımdan ayrı çalıştı
Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, çalışmalarına Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla devam etti.
Galatasaray.org

Jupp Derwall Antrenman Sahası’nda basına ve taraftara kapalı olarak yapılan antrenman, teknik ekibimiz Frank Rijkaard, Johan Neeskens, Nezih Ali Boloğlu, Albert Roca ve Carlos Cuadrat yönetiminde, saat 18.00’de, ısınma ve açma germe çalışmalarıyla başladı.
Antrenmanın ana bölümünde taktik çalışmalar yapıldı.
Soğuma ve açma germe çalışmalarıyla tamamlanan antrenmanın ardından oyuncular merkez binaya geçtiler.
Bucaspor karşılaşmasında sağ bacak üst dış adalesine aldığı darbeye bağlı ödem ve ağrısı bulunan Arda Turan tedavisinin ardından koruma amaçlı olarak sahada takımdan ayrı olarak çalıştırıldı.
Emre Aşık, Fatih Yıldız yönetiminde takımdan ayrı olarak çalıştırılıyor.
Milan Baros sağlık ekibi tarafından evinde dinlendiriliyor.
Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, Sivasspor karşılaşması hazırlık çalışmalarına 31 Ekim Cumartesi sabahı saat 10.30’da yapacağı basına ve taraftara kapalı bir antrenmanla tamamlayacak.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Loic Bade, Bayer Leverkusen'de

Chelsea'de Nkunku ve Jackson için ayrılık mesajı!

Liverpool'da Frimpong şoku: Slot, sakatlığı açıkladı

Noah Okafor, Leeds United'da!

Kristjan Asllani kararını verdi: Torino

Edon Zhegrova için Juventus'a 2 şart!

Onana'ya Inter talip: Eski takımına dönebilir

Napoli'den Victor Osimhen itirafı!

Bournemouth, Amine Adli'yi açıkladı!

Leon Bailey'den Roma'ya kötü haber
