Süren: "Okan ve Emre'yi affetmem"

Okan Buruk ve Emre’yi affetmem mümkün değil, ikisinden biri G.Saray’a dönerse, kulüple ilişkimi gözden geçiririm diyen ve Okan Buruk’un transferi üzerine hiçbir G.Saray etkinliğine katılmama kararı alan Faruk Süren, başkan Özhan Canaydın’a ağır yüklendi, "Bu transferi içine sindirdiyse helal olsun."
Örfümüzü çiğnediler
Okan Buruk’un transferinin yanlış olduğunu defalarca dile getirdiğini ifade eden sarı kırmızılı kulübün eski başkanı Faruk Süren konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi;
"Okan Buruk ve Emre Belözoğlu’nun davranışlarının Galatasaray geleneklerine, ters düştüğünü hatırlattım. Bizim camiamızda, kuruluşundan bu güne kadar, hiçbir futbolcu, bir başkan ve yönetim hakkında ağır kelimeler kullanmadı.
Hiçbiri de medyaya çıkma cesaretini gösterip, bir eski başkan hakkında konuşmadı. Bu cesareti bu iki futbolcu kendilerinde buldu. G.Saray’ın örf ve adetlerini çiğnediler. Başkan ve yönetim hakkında konuşup, kendilerini yine bu kulübe kabul ettirdiler.
Etkinliklerde yokum
Dünya kimseye kalmamıştır. Galatasaray koltuğundan kimler geldi, kimler geçti. Seçimi kazandılar, şimdi kendilerinin ebedi olduklarını sanıyorlar. Aslında birer hayal olduklarını görecekler. O koltuk gelip geçicidir ama başkanlık bakidir. Kendilerine 10 kat para öneren G.Saray’ı bırakıp İnter’e gidenler, bizi, G.Saray Başkanı’nı takmayanlar şimdi yine o formayı giyecekler.
Bu iki futbolcu ya da biri takıma dönerse, G.Saray ile ilişkimi gözden geçiririm dedim. Bunu bazıları istifa olarak yorumlamış. Okan kim ki onun yüzünden ben G.Saray’dan istifa edeyim. Sadece hiçbir G.Saray etkinliğinde bulunmama kararı aldım.
Bir eski G.Saray başkanı olarak Okan Buruk ile ilgili doğru bildiklerimi açıkladım. Başkan Özhan Canaydın, Okan’ı kulübe alırken içine sindirdiyse helal olsun. Sayın Canaydın’ın bu davranışı etik midir? Eğer kendisi bunu etik buluyorsa benim söyleyecek hiçbir şeyim yok."
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

PSG'den Galatasaray'a Safonov önerisi!

Igor Paixao, Marsilya'ya transfer oldu

Achraf Hakimi hapis cezası ile karşı karşıya!

Cesc Fabregas'tan Dele Alli kararı!

Mostafa Mohamed, Suudi Arabistan yolcusu!

Vitor Pereira'ya sol bek Hollanda'dan!

Palhinha, Premier Lig'e dönüyor!

PSG, Ilya Zabarnyi transferinde sona yaklaştı

Aubameyang, Marsilya'ya geri döndü!

Lucas Paqueta, bahis soruşturmasından aklandı!
