Şükrü Ergün istifa etti!

 

DHA
Şükrü Ergün istifa etti!
Galatasaray'da Feldkamp bugün yönetim ile tanışıp resmen göreve başlarken, sarı kırmızılı yöneticileri fazlasıyla etkilediği ortaya çıktı. Perşembe günkü toplantıda, "Feldkamp gelirse istifa ederim" diyen Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü Ergün, bu sözünün arkasında durarak istifa etti. Ergün, bugünkü yönetim kurulu toplantısına katılmayıp istifa dilekçesini Başkan Özhan Canaydın'a gönderdi.

Şükrü Ergün'ün dışında Feldkamp ile görüşme toplantısına katılmayan yönetim kurulu üyesi Celal Gürcan ise, "Futbol şubesinin aldığı karara saygılıyım. Onlar istedikleri gibi bir teknik adamla çalışma şansına sahip olmalılar" diyerek, bu konuda Feldkamp'a karşı muhalif olmadığını açıkladı.

Ayrıca, Perşembe günkü Feldkamp'ın tartışıldığı toplantıda, Alman hocaya karşı olan isimlerden Cengiz Özyalçın, Engin Akçakoca, Atilla kınay, Ali Gürsoy ve Fatih Gökşen'de kurula katılmayarak, Feldkamp'a karşı olduklarını ortaya koydular.

"FUTBOLDAN HİÇ KOPMADIM"

Yönetim kurulu toplantısına katılan Feldkamp, iki saati aşan toplantıda enerjisi ve konuşmalarıyla sarı kırmızılı yöneticileri kendine hayran bıraktı.Yönetim kurulunda, İkinci Başkan Semih Haznedaroğlu'nun, "Yaşlısınız. Beşiktaş'tan da sağlık sorunlarınızı ileri sürerek ayrıldınız" şeklindeki sözlerine, Alman çalıştırıcı şu karşılığı verdi:

"Futboldan hiç kopmadım. Her zaman futbolun içindeydim. Alman futbolunu ve Türk futbolunu hep yakından takip ettim. Şu anda da hiçbir sağlık problemim yok. Beşiktaş'tayken geçici bir sorun yaşamıştım. Bu da tam anlamıyla çözüme kavuştu. Hiç merak etmeyin çok iyiyim."

NEDEN YARDIMCI ANTRENÖR?

Feldkamp, bir yöneticinin "Yardımcı antrenör kimi tercih edeceksiniz? Yardımcı antrenör ile futbolcunun arasının iyi olması gerekiyor mu?" şeklindeki sorusuna ise, "Yardımcı antrenörün futbolcularla arasının iyi olması gerekmez. Eğer yardımcı antrenörün futbolcularla arası iyi olursa, o işte laubalilikte ortaya çıkar. Futbolcuların yardımcı antrenörle değil, benimle aralarının iyi olması gerekiyor" cevabını verdi.

Feldkamp ayrıca, "Niçin dışarıdan yardımcı antrenör arıyorsunuz?" sorunusa ise, "Galatasaray'ın çok iyi bir alt yapısının olduğunu herkes söylüyor. Alt yapıda da mutlaka iyi hocalar vardır" şeklinde cevap vererek, alt yapı hocalarından Burak Dilmen ile çalışabileceğinin mesajını verdi.

Öte yandan Feldkamp, transfer çalışmaları ile ilgili olarakta, Adnan Sezgin ile çalışmalara başladığını ifade ederek, "Adnan Polat'ın teklifini Salı günü kabul ettim. Bu yüzden transfer için fazla çalışma yapmaya şansım olmadı. Ama şimdi Adnan Sezgin ile bu konuda çalışmalara başlayacağız. Türkiye Ligi'nde oynayan Galatasaray'ın alt yapısından yetişmiş 12 oyuncu varmış. Bunları da göreceğiz. Eksik yerlere en doğru takviyeleri yapacağız. Hepinizin gurur duyacağı bir Galatasaray ortaya çıkaracağız. Hiç kuşkunuz olmasın" diye konuştu.



Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
En çok okunan haberler