Song düz koşu yaptı

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, teknik direktör Eric Gerets yönetiminde gerçekleşen çalışma, ısınma koşusu ve esneklik haraketleri ile başladı.
Antrenmanın ana bölümünde ise önce vücut koordinasyonuna yönelik hareketlerden oluşan bir çalışma yapan oyuncular, daha sonra iki takım halinde minyatür kalelerin kullanıldığı teknik bir maç yaptılar.
Hafif sakatlığı bulunan Song kondisyoner eşliğinde takımdan ayrı düz koşu yaparken, topla yapılan çalışmalara bir süre daha katılamayacak olan Uğur Uçar ve tabanında bir rahatsızlığı olan Fevzi Elmas ile Zafer Şakar, salonda özel bir çalışma yaptılar. Ümit Karan ise takımdan ayrı fizyoterapist eşliğinde çalıştı.
Galatasaray, salı günü 10.30 ve 17.00'de yapacağı iki antrenman ile yeni sezon hazırlıklarını sürdürecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Xavi Simons'a Premier Lig kancası!

Neil El Aynaoui, Roma Yolcusu!

Manchester United tarihinin en pahalı transferleri

Barcelona, Ter Stegen için çözümü buldu

Real Madrid'te, Rodri dışında çılgınlığa yer yok!

MANU'dan 82 milyon euro'ya transfer!

Luis Diaz transferinde sıcak gelişme!

Real Madrid yine gelir rekoru kırdı

Milan, Estupinan için Brighton'a ilk teklifini yaptı
