Son söz Hamit'in
Toplantı boyunca Hamit Altıntop’un transferi, G.Saray’ın Seyrantepe’ye yapacağı stat inşaatı ve gelecek yıl Schalke 04’ün Bolu’da kamp yapması konuları görüşüldü. Rehberg, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan futbolcuları Hamit ile devam etmek istediklerini, ancak Türk futbolcunun ayrılmak isterse de bunu kendi tercihine bırakacaklarını söyledi.
Hamit, Türkiye’de bir kulübe giderse bunun sadece G.Saray olacağını belirtirken, bunun gerçekleşmesi için de ellerinden gelen çabayı göstereceklerini de ifade etti.
Sponsoru hazır
Özhan Canaydın görüşme sonrası Hamit’in sözleşmesi sürdüğü için şu an itibarı ile devre arasında G.Saray’a gelmesinin söz konusu olmadığını ifade ederken, "Rehberg bize Hamit’in formasını getirerek bir jest yaptı. Ancak söz verdiği gibi Hamit bir aksilik olmadığı taktirde sezon sonunda G.Saray’da olacak.
Ayrıca Türkiye’de de G.Saray’dan başka hiçbir kulüpte oynamayacak. Seyrantepe’de yapacağımız stat için de model olarak Schalke’nin stadı ’Arena’yı örnek aldık. Neler yapmamız gerektiğini Rehberg’den alıyoruz" dedi. Canaydın, toplantının yapıldığı Kaya Ramada Otel’in sahibi Burhanettin Kaya’nın da Hamit’in sponsoru olacağını söyledi.
FORMASINI HEDİYE ETTİ
Schalke 04 Başkanı Gerhard Rehberg, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr.Hasan Akgün’ün davetlisi olarak geldiği İstanbul’da G.Saray Başkanı Özhan Canaydın ile Hamit Altıntop’un transferini konuştu. Rehberg, Canaydın’a Hamit’in Schalke formasını verdi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Chelsea'den dünya tarihine geçecek transfer: Morgan Rogers

Roma, Can Uzun'u takipte!

Arsenal'de stoper hedefi Ezri Konsa

Arda Güler, minik futbolcularla bir araya geldi

Andrea Belotti, kulüpsüz kaldı!

Aston Villa, Manzambi'yi açıkladı

Hull City, Konstantinos Tzolakis'i transfer ediyor

Luciano Spalletti'den Zeki Çelik'e büyük övgü!

Liverpool'da Dominik Szoboszlai ile yeni sözleşme

Spalletti, Vlahovic'in geleceği hakkında konuştu

























