Şölen hazırlığı!
Maç sonunu bir zafer gecesine dönüştürebilmek için gerekli hazırlıkları yapan idarecilerimiz ise herhangi bir kazayı düşünmek bile istemiyorlar. Şampiyonluk halinde 2008 sezonunun yeni sloganı ‘çıldırma günü’nü ilan edecek olan sarı - kırmızılılar, bu maç için hazırladıkları özel ‘çıldırma günü’ tişörtlerini de piyasaya sürecekler.
Yöneticilerin stadı da abartmadan süsleyerek maça hazırladıkları bildirildi. Maç sonunda şampiyonluğun kazanılması halinde bazı özel sürprizlerin de taraftarları beklediği sızan haberler arasında yer aldı.
Kampa girdik
Futbolcularımız, Gençlerbirliği Oftaş maçı için dün akşam saatlerinde yaptıkları çalışmanın ardından kampa girdiler. Yakın çevrelerinin yoğun bilet talebi nedeniyle çareyi yine derbi maçından önce olduğu gibi telefonlarını kapatmakta bulan futbolcuların, maç öncesinde büyük bir heyecan yaşadıkları öğrenildi.
Bu arada Cevat Güler yönetimindeki teknik heyetin, Oftaş maçına yine tek mi yoksa çift forvetle mi çıkma konusunda henüz bir karar almadıkları bildirildi. Lincoln’le başlayıp başlamama konusunda kararsız kalan teknik heyet, Brezilyalı yıldız oynarsa tek forvetle, oynamazsa çift forvetle takımı sahaya çıkaracak.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Guardiola'nın 1000'de yüzü güldü; Liverpool kabusta

Real Madrid, deplasmanda sessiz kaldı!

Aston Villa'dan müthiş zafer: 4-0!

Bologna'dan Serie A'nın zirvesine darbe!

Nico Williams attı, Bilbao derin bir nefes aldı

Sassuolo, Atalanta deplasmanında farklı kazandı

Ajax, ligde iki maç sonra kaybetti!

Enzo Fernandez, Arjantin kadrosundan çekildi

Bayern Münih'te Luis Diaz fırtınası!

Juventus'ta büyük hayal kırıklığı: Jonathan David!



























